GTX780 mi? R9 290 PCS+ mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
R9 290 serisi 4k'da 780 Ti ile yarışmaktadır ve fiyatından dolayı AMD tercih edilmektedir.

Sahibi olmadan caka satmayın lütfen, GTX780 alınması yönünde yalvaran arkadaşların sahip oldukları ekran kartı modelini duymak beni gerçekten mutlu eder.

Powercolor R9 290 PCS+ almalısınız, pişman olmayacaksınız.

R9 290 4K'da TI ile yarışıyor? 290x desen anlarım da bu abartı oldu. PCS+ sahipsen de yanıltma insanları. 290 tek avantajı fiyat, burada sorulan kalite. F/P değil. PCS+ için de kimse çöp demedi, savunmaya geçmeyin hemen...

Son düzenleme:
AMD tabanlı oyunda GTX 780 daha önde...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 780 kaliteli, R9 290 kalitesiz yani öyle mi? :) Ayrıca hangisi diyor, hangisi daha kaliteli demiyor. Dese bile bu AMD'nin Nvidia'dan kalitesiz olduğu anlamına gelmez.

AMD'nin R9 290 gibi kartları çıkarması çok iyi oldu, belki böylece Nvidia fiyat indirimine gider diye umuyorum.
Bende öyle umuyorum ama Nvidia pek oralı olmuyor. R9 280x gibi kartlar çıkmasaydı 1300 1400 liraya GTX770 alacaktık. Allah kimsenin tekeline düşürmesin bizi. :D

Fiyat açısından AMD iyi. Sunduğu destek vs. bakımından NVIDIA.

Render için GTX 780. Oyun içinse R9 290 yeterlidir. Tercihim GTX 780'den yana. Biraz daha para koyup alabilirseniz süper olur. GTX 780 anlatılmaz yaşanır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı