GTX950 PC çok yavaş

samet.1033

Hectopat
Daha fazla  
2.el PC aldım, çok yavaş. Boşta dururken bile HDD %100 kullanıyor gözüküyor. SSD sipariş ettim. Kafamda soru var acaba HDD'den kaynaklanmıyor olabilir mi? Yani başka bir parçasında sorun olabilir mi?
SSD geldiğinde takıp deneyeceğim.
Sistem özellikleri.
GTX950 ssc 2 GB.
X4 860k AMD.
A 68HM ASUS.
500GB hard disk.

2.el PC aldım çok yavaş boşta dururken bile HDD %100 kullanıyor gözüküyor SSD sipariş ettim kafamda soru var acaba HDD'den kaynaklanmıyor olabilir mi yani başka bir parçasında sorun olabilir mi?
SSD geldiğinde takıp deneyeceğim.
Sistem özellikleri.
GTX950 ssc 2 GB.
X4 860k AMD.
A 68HM ASUS.
500GB hard disk.

HDD'den dolayı HDD'ler artık eskidi yavaşlar onun yerinde SSD terci ediliyor benim bilgisayar SSD yokken 3 dakikada açılıyordu SSD aldım 19 saniyede açıldı.

Yorumlarınız için sağ olun eksik olmayın acaba hard disk bozukmu SSD taktıktan sonra düzene girermi acaba yoksa hard diskide deiştirmeli miyim?

Bilgisayara SSD takarsan çok hızlanır HDD değiştirmek sana kalmış ama SSD taktığında format atıp Windows'u SSD'ye kuracaksın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı