Windows etkin değilken Secure Boot açmak

Zephyrs

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 3 - 4 gün önce yeni bir sistem aldım ve internete bağlanıp kullanma fırsatını anca bulabildim ve Valorant indirdim fakat oyuna girmeye çalışırken Secure Boot'un enable olması hakkında bir uyarı verdi fakat bende şu an Windows etkin değil ve Secure Boot esnasında veyahut Secure Boot sonrasında bir sıkıntı yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arada işletim sistemim W11.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 3 - 4 gün önce yeni bir sistem aldım ve internete bağlanıp kullanma fırsatını anca bulabildim ve Valorant indirdim fakat oyuna girmeye çalışırken Secure Boot'un enable olması hakkında bir uyarı verdi fakat bende şu an Windows etkin değil ve Secure Boot esnasında veyahut Secure Boot sonrasında bir sıkıntı yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Niye sıkıntı olsun ya olmaz. Etkinleştirmek istersen Microsoft Activation Scripts | MAS kullanabilirsin ama.

Secure Boot ile Windows 11 etkin olmasının arasında bir alaka yok açabilirsin tamamen isteğine bağlı ama etkin etmek istersen SağlamLisans'ta alabilrsin çok pahalı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı