GTX950 sistem oyunda Reset atıyor

Daha fazla  
30 dakika stress testinde ekran kartım 83, işlemcim 77 dereceyi geçmedi ve bilgisayarda kapanma vb olmadı. Ama R6, LoL, ETS 2 gibi oyunları oynarken PC siyah ekrana düşüp restart atıyor sebebini anlamayadım. Afterburner'den Power ve temp limitleri 60'a düşürmeme rağmen yine restart atıyor. Başına gelen var mı?

i3 6100.
GTX 950.
8 GB RAM.
1TB HDD.
500W PSU.

1- Sürücünüzü DDU ile kaldırıp güncelleyerek sorunu en baş noktadan aramaya başlayabilirsiniz.
2- PSU modelini ve resmini atar mısınız?

Driver Booster önermiyoruz.

Mesajınızın konusunu değişiniz.

yasaklı siteler/uygulamalar:
  • CPUboss.com
  • GPUBoss.com
  • Uzmanim.net
  • UserBenchmark.com
  • İstanbulbilisim.com
  • Nanokatalog.com
  • Bossbilisim.com
  • pc-builds.com
  • birxy.com
  • Driver Booster.

Kullanıcılara lütfen yanlış bir bilgi vermeyeniz. Kullanıcıyı mağdur etmeyiniz. Teşekkürler. Yazdığınız mesajı hızlıca değişebilir misiniz? Bir tek siz değil. Herkesin cevaplamasını değişmesini rica ediyorum. Hangi sitenin önerildiğini bu sorunu sonradan yaşayacak arkadaşların görmemesini istiyorum.

• Driver Booster gibi yazılımlar değişik sürücüler kurabiliyorlar. O yüzden önermiyoruz.

Driver Booster önermiyoruz.
30 dakika stress testinde ekran kartım 83, işlemcim 77 dereceyi geçmedi ve bilgisayarda kapanma vb olmadı. Ama R6, LoL, ETS 2 gibi oyunları oynarken PC siyah ekrana düşüp restart atıyor sebebini anlamayadım. Afterburner'den Power ve temp limitleri 60'a düşürmeme rağmen yine restart atıyor. Başına gelen var mı?

i3 6100.
GTX 950.
8 GB RAM.
1TB HDD.
500W PSU.

Bilgisayarınız temiz mi? Termal macun yeni mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı