GTX950M Ekran kartı Dota 2 FPS Sorunu..

Sherlock16

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bendeki laptop Toshiba satellite p50-c-11v
sistem:
İşlemciIntel®Turbo Boost Teknolojisi 2.0 destekli 5. Nesil Intel® Core™ i7-5500U işlemci | Saat hızı : 2.40 / 3.00 Turbo GHz | 3. seviye önbellek : 4 MB
İşletim SistemiWindows® 8.1 64 bit Türkçe-İngilizce (Windows 10 - ücretsiz yükseltme imkanı)
Sistem Hafızası8 GB | Maksimum genişleme : 16 GB | Teknoloji : DDR3L RAM (1,600 MHz)
Sabit Disk1 TB/8 GB SSD Hybrid sürücü
[TBODY] [/TBODY]
Ekran15.6” Toshiba TruBrite® Full HD, LED geri aydınlatmalı yüksek parlaklıkta IPS ekran (1,920 x 1,080)
Ekran KartıNVIDIA® Optimus ™ Teknolojisi ile NVIDIA® GeForce® GTX ™ 950 Grafik kartı / Bellek kapasitesi : 4GB Video RAM / Bellek türü : DDR3 Video RAM
[TBODY] [/TBODY]

En yüksek ayarlarda da 25-30 fps arası alıyorum en düşükte de herşeyi denedim tüm ekran kartı sürücleri güncel BIOS güncel Nvida 3D ayarları yüksek performans güç yönetimi yüksek performans. Ama sadece Toshiba yonetim arayüzünden baktıgım kadarıyla oyun açıldıgı zaman PC güç tüketimi %30'larda ısınma falan cok az CPU'nun ama ekran kartı 950M kullanılıyor gözüküyor. Dota 2 açtıgım zaman bi yardım bekliyorum ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de benzer sıkıntım vardı. MSI Afterburner yükledim ve O.C. yapmaya çalıştım ekran kartının performansını düşürdüm. 70-80 FPS'den 30-40'a indi ve ne yaptıysam düzelmedi. En sonunda Recep Abi sağolsun öneride bulundu ve çözdüm sıkıntıyı. Konu açmıştım buradan ulaşabilirsiniz:
MSI Afterburner Sistemin Performansını Düşürdü

Forumda açılan DDU konusu vardı, herşeyi doğru yapmama rağmen Nvidia sürücüsünü sildiğim an görüntü gitti. Bilgisayarı 3-5 defa açıp kapadım sonunda bilgisayar HD Graphics'e geçiş yaptı ve görüntü geldi. Riskli bir iş ama sorunum çözüldü.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı