280x ve 380 960'dan performans olarak daha üstün kartlar. 2-3 Fps ile önde olduğu yok. Güç tüketimi konusunda aylık gelecek olan 5-6 TL cebini delmez diye umuyorum.Hadi ya, bunu neye dayanarak söylüyorsun? Fanboyluğun alemi yok. Soruya gelecek olursak GTX960 alınmalı. Güç tüketimi az ve yeni mimari. 2-3 FPS ile de önde
Aynen öyle, kusura bakmayın verdiğiniz cevabı üstüme aldım bir an, o konuyu kabul ediyorum. Fakat BossMind'in dediği yalnış bir bilgi olduğu için alıntılayıp bu bilgiyi onada vermek istedim.Kardeşim sen neden insanların senin yorumuna cevaben yorum yazdıklarını düşünüyorsun? Bana da aynı şeyi yaptın. Konu sahibinin sorusunu yanıtlıyor herkes. Sana karşılık bir cevap versek alıntı veya etiket yaparız. Konu saptı. Etkim olduysa özür dilerim.
Ben yanlış bir bilgi vermedim. Soruya gelecek olursak dedim ve soru ne? "GTX960'mı yoksa GTX760'mı?" Ben burada 280X veya 380 gibi bir kart ismi görmüyorum? İki karttan 960 daha iyi olduğu için 960 dedim ve 960 2-3 kimi oyunda 4-5 FPS ile önde 760'tan. Ben de biliyorum 280X'in 960'tan performanslı olduğunu. Ama soruda 280X gibi bir kart ismi görmüyorum. Ayrıca size yanıt vermedim. Mesajını alıntı yaptığım kişiye söyledim.Aynen öyle, kusura bakmayın verdiğiniz cevabı üstüme aldım bir an, o konuyu kabul ediyorum. Fakat BossMind'in dediği yalnış bir bilgi olduğu için alıntılayıp bu bilgiyi onada vermek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.