GTX960 mı GTX760 mı?

380 varken 280X alınmaz. 960'a alternatif olarak 380 alınabilir. Tersiniri de aynı şekilde.

Hadi ya, bunu neye dayanarak söylüyorsun? Fanboyluğun alemi yok. Soruya gelecek olursak GTX960 alınmalı. Güç tüketimi az ve yeni mimari. 2-3 FPS ile de önde
280x ve 380 960'dan performans olarak daha üstün kartlar. 2-3 Fps ile önde olduğu yok. Güç tüketimi konusunda aylık gelecek olan 5-6 TL cebini delmez diye umuyorum.

Kardeşim sen neden insanların senin yorumuna cevaben yorum yazdıklarını düşünüyorsun? Bana da aynı şeyi yaptın. Konu sahibinin sorusunu yanıtlıyor herkes. Sana karşılık bir cevap versek alıntı veya etiket yaparız. Konu saptı. Etkim olduysa özür dilerim.

Kardeşim sen neden insanların senin yorumuna cevaben yorum yazdıklarını düşünüyorsun? Bana da aynı şeyi yaptın. Konu sahibinin sorusunu yanıtlıyor herkes. Sana karşılık bir cevap versek alıntı veya etiket yaparız. Konu saptı. Etkim olduysa özür dilerim.
Aynen öyle, kusura bakmayın verdiğiniz cevabı üstüme aldım bir an, o konuyu kabul ediyorum. Fakat BossMind'in dediği yalnış bir bilgi olduğu için alıntılayıp bu bilgiyi onada vermek istedim.

Aynen öyle, kusura bakmayın verdiğiniz cevabı üstüme aldım bir an, o konuyu kabul ediyorum. Fakat BossMind'in dediği yalnış bir bilgi olduğu için alıntılayıp bu bilgiyi onada vermek istedim.
Ben yanlış bir bilgi vermedim. Soruya gelecek olursak dedim ve soru ne? "GTX960'mı yoksa GTX760'mı?" Ben burada 280X veya 380 gibi bir kart ismi görmüyorum? İki karttan 960 daha iyi olduğu için 960 dedim ve 960 2-3 kimi oyunda 4-5 FPS ile önde 760'tan. Ben de biliyorum 280X'in 960'tan performanslı olduğunu. Ama soruda 280X gibi bir kart ismi görmüyorum. Ayrıca size yanıt vermedim. Mesajını alıntı yaptığım kişiye söyledim.

Gtx 960. Nedeni ise 900 serisi olmasi güncel olması. Isınma gibi derdinin olmamasi watt başına düşen performansı. Nvidya destekli oyunların günümüzde daha çok yaygın olması vb. Ayrıca 500w psunun yetmesi. 600w alıp fazla para dökmeye gerek yok.

@Silinen üye Bende GTX760 kullanıyorum ve 550W fazlasıyla yetiyor. Nereden çıkardınız 600W'yi? Nvidia destekli oyunlardan bahsetmişsiniz de GTX760 AMD'mi? Isınma derdi demişsiniz, en fazla 69 dereceyi gördüm bu ekran kartıyla (Medal Of Honor 2010). Geri kalan çoğu oyunda 60-61'i geçmiyor bile.

Tm git sen gtx760 al. Sistem tavsiyeleri her ay güncelleniyor. Bak sana zahmet. BossMind ben r9 280x ile karşılaştırma yaptım. sen ne gtx 760'tan bahsediyorsun ?

760 kullanıcısıyım ama 960 öneriyorum. Sebebi ise gayet açık ve net; yeni mimari ve güncellik. Birde Directx 12 desteği var tabi :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı