GTX960 mi, GTX950 mi?

Hangi ikili?

• GTX960 + 4GB HyperX Savage

Oy: 14 25,0%
  • GTX950 + 8GB HyperX Fury Black (Tek Modül)

Oy: 42 75,0%

• Oy verenlerin toplamı
    56

MrCivelek

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Web Master
İ5 3470 3.2Ghz işlemci ile HD7350 ekran kartını tabiri caizse kullanamıyorum. Bu ikiliye de 4GB tek modül RAM eşlik ediyor.

800₺ gibi bir bütçe harcayıp güncelleme yapmaya niyetlendim ancak işlemcim de göz önüne alınınca GTX950 ile GTX960 arasında kaldım.

MSI GTX960 2G'nin incelemesi sonrasında özellikle GTA V için bu kartta karar kılmıştım ancak herhangi bir darboğaz ile karşılaşır mıyım bilemedim.

Ekran kartı tercihine göre de 8GB ya da 4GB ram takviyesi yapmak istiyorum.

Özetle, sistemi CS:GO, LoL, GTA V için kullanacağım. En verimli güncelleme için nasıl bir yol izlemeliyim?

Ekran kartı için tam olarak marka ve model söyleyebilirseniz daha iyi olur.

Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
image.jpeg
Merak ettiğim konulardan birisi de buydu. Evga'nın değişik özelliklerde kartları, fiyat olarak da gayet iyiler ancak kalitede tereddütte kalıyorum.

Bence GTX 950 ile GTX 960 arasındaki fiyat farkı kadar performans farkı yok. Elbetteki GTX 960 daha iyidir fakat aradaki fiyat farkına değmez. Benim fikrim GTX 950 ve 8 gb ram almandır. GTX 950 marka olarak arkadaşlarında önermiş olduğu EVGA modelini tavsiye ediyor herkes.

Bence GTX 950 ile GTX 960 arasındaki fiyat farkı kadar performans farkı yok. Elbetteki GTX 960 daha iyidir fakat aradaki fiyat farkına değmez. Benim fikrim GTX 950 ve 8 gb ram almandır. GTX 950 marka olarak arkadaşlarında önermiş olduğu EVGA modelini tavsiye ediyor herkes.

Ramleri 4GB Stock Ram + 8GB HyperX Fury Black şeklinde mi güncelleyeyim yoksa 2 x 4GB HyperX Savage mı almalıyım?

Hepsiburada EVGA GTX 950 o fiyata kaçırma derim. Anakartın dual channel destekliyor ise -ki muhtemelen destekliyordur- 2x4 yapmanı tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 156368
Merak ettiğim konulardan birisi de buydu. Evga'nın değişik özelliklerde kartları, fiyat olarak da gayet iyiler ancak kalitede tereddütte kalıyorum.
Evga fiyatlarını yeni düşürdü. Yoksa msi ve asusa nazaran %20 daha pahalıydı. Ülkemizde tercih edilmemesinin sebebi de bu fiyat uçurumuydu. Bence rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı