GTX960M Lol Performansı

Ömer Faruk y.

Hectopat
Daha fazla  
Ben monster abra a5 v5.3 aldim, bir hafta sonra da geri iade ettim bazi problemlerden dolayi. Icerisinde gtx960m 2 gb ekran karti vardi ve mesela lol'de 150 ile 250 fps arasi degisiyordu performansi. Su anda lenovo y700 dusunuyorum. Icerisinde 960 m 4 gb var. Fakat izledigim videolarda gordum ki aldigi fps 50-90 arasi. Bu nasil olabilir?

O düşündüğün laptopun tam ozellikleri neler bir de izlediğin videolar fps sınırlaması kalkmış vaziyette mi? Çünkü gtx960m ile biraz sacma olur o fps,bende amd radeon hd 4650 var 6 7 yillik o fpsyi alıyorum lolde. :LOL:(mobilim yazim yanlisi olabilir kusura bakmayin.)

Herhangi bir fps kısıtlaması yok. Fakat fps bu malesef. Tavsiye ettiğin laptobı kullanan arkadaşın falan var mı?
Kusura bakma cevabım gec oldu ama.Malum forum bos bos cezalar verenler dolu hakketmedigimiz seylerden.Maalesef yok.En iyisi bir goster bilene bir sorun olduğu belli.

Testin linkini atma imkanın var mı? Veya izlediğin video ki bilgisayarın özellikleri senin almayı planladığınla aynı mı? Bence bir hata vardır. Ben en yüksek ayarla gt530 ekran kartıyla +60 fps alıyorum.

Bende asus gl551jw kullanıyorum gtx960m var maxwell mimari. Oyun başında 280+ fps de ancak tf lere girdiğimde ve late de fps değeri 70 lere kadar düşüyor.

Kardeşim bende monsterdan 3.299 tl lik olan modeli alıcaktım senin yazını gördüm ve vazgeçtim beğendiğim modelde 960 var bende vazgeçmelimiyim ? asus 550jx xx171d yönelsemmi bilemedim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı