GTX970 Ekran Kartı Alınır mı ?

KARAHAN431

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Amasya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yakın bir zamanda bilgisayar toplayacağım, fakat aklıma takılan soru GTX970 ekran kartlarının sorunlarıdır. Sizce coil whine ve 3.5 vram sorunlu olması alınmasına engel midir ? En iyi f/p kartlarından olduğunu biliyorum fakat ileride çıkacak olan R9 3xx serisimi beklenmeli yoksa GTX970 ekran kartı alınabilir mi ?

Son düzenleme:
Kafanızda çok büyütmeyin küçük problemleri. Zamanınız varsa bekleyin ama yoksa alın gitsin sonuçta piyasadaki en iyi ekran kartlarından birisi.

F/p kartı olduğunu biliyorum da işte coil whine neysede 3.5vram sorunu kafamı çok karıştırmıştı. Yorumlarınız için teşekkür ederim herkese.

1. Coil Whine gerçekten önemli bir sorun değil zaten günümüzde herkes headset kullandığından dolayı hissedilmeyecektir bile.
  2. 3.5 GB VRAM sorununu ise dert etmenize gerek yok 1080P monitör kullanıyorsanız fazlasıyla yeterli olacaktır
Fiyatına göre alternatifi yok fiyat aralığının en iyisi bence alma şansınız varsa kesinlikle almalısınız.

MSI GTX 970 ben kullanıyorum gayet güzel. Oyunları ultrada sessiz bir şekilde çalıştırıyor. Yaklaşık günde 5 saat oyun oynuyorum ısının daha 60 dereceyi geçtiğini görmedim ve şansıma CW sorunu olmadı benim kartımda. Gta 5 ultrada biraz O.C ile max 100 mim 60 fps görüyorum, msaa açık iken bu değerler. Mükemmel bir f/p ürünü.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı