Satılık GTX970 FTW + 1100TL

halil_ibrhm

Hectopat
Katılım
22 Ağustos 2015
Mesajlar
43
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
yüksek lisans öğrencisi
Arkadaşlar 980TI kartımı bir an önce kullanmak için fiyatı 1100TL'ye çektim. Evga'nın en üst seviye GTX 970 kartıdır. Eylül 2015 faturalıdır. Kartta herhangi bir CW sorunu yoktur özenle kullanılmıştır. Bugün sıfırı yavaş kargo ile 500$ olup yaklaşık 3 haftada ulaşmaktadır. Sıfır fiyatına göre uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum.
Ankara içi elden teslim edebilirim
Kart kullanımda olup kasa fotoğrafım,
[Alındı] İ5 6600K ve GTX970 Sistem
Kart ile ilgili bilgi için;
EVGA - Products - EVGA GeForce GTX 970 FTW+ GAMING ACX 2.0+ - 04G-P4-3978-KR
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam garantisi yurtdışı mı? Bütçem olsa alırım fakat yok:(
 
Kart amazondan hocam zaten burada da satılmıyor. Şu an vektron elektronik in durumunu tam bilmiyorum hocam. Ben aldığımda burada geçerliydi garantisi ancak vektron tamamen mi kesti desteği yoksa belli bir tarihten sonra alınan kartlar için mi yok artık bilemiyorum. Çok şükür CW olmayınca çok ilgilenmedim. Eğer vektron tamamen desteği kestiğiyse amazondan garantisi var hocam.
 
Son düzenleme:
Elimde R9 285 vardı arızalı serviste şuanda. Para iadesi çıkarsa üstüne koyup bu kartı almak istiyorum fakat Vatan para iadesi yerine Vatan'da harcayabileceğiniz çek veriyor diyorlar.
 
Evet hocam maalesef buradaki garantide öyle bir şey. Ben uzun yıllar kullanmak için özenerek almıştım bu kartı şimdi bir fırsat oldu 980ti gelince ondan satmak durumunda kaldım. Türkiye de satılmadığı için çok bilinmiyor sanırım ama Vatan da FTW modeli bunun bir alt serisi 1800tl idi diğer kartlar 1500tl civarındayken. Umarım halledebilirsiniz ama Vatan ın para iadesini çek ile yaptığını duymuştum bende.
 
EVGA'nın kendi 3 sene uluslararası garantisi, Türkiye'de 2 sene Vektron garantisinden çok daha iyi, direk RMA değişimi, süreç kısa, sıkıntısı yok.
 
Bende öyle biliyorum hocam, burada CW için teknik servise gönderiyorlar göz göre öten kartı sonrasında ne kadar sürerse o süreç devamı da her zaman para iadesiyle sonuçlanmıyor diye biliyorum. Çok şükür bir sorunu yok, sıfır 970 alacakken en büyük sorun CW ile gelmesi ihtimali zaten.
 
CW riskli sıfır almaktansa sorunsuz 2. el almak hem daha ucuz hem daha mantıklı. Hayırlı satışlar.
 
Teşekkürler hocam

Kart forum dışında satılmıştır konu kitlenebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı