GTX970 Marka Önerisi

Terriple

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ,

i5 4460
MSI H81M-PRO VD
Kingston XMP HyperX 8GB(4x2) 1600MHz Cl9
WD Caviar Blue 1 TB
Samsung 850 Evo 120 GB
Zalman z3 plus
Corsair VS550(Gereğine göre VS650 yapılabilir)

Bu sisteme GTX970 eklemek istiyorum aslında MSI'dan şaşmazdım ancak birçok CW sorunu gördüm. MSI'da youtubedeki videolarda cabası HOF alıcak kadarda bütçem yok bana gözüm kapalı güvenebilecegim bir marka söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evga FTW ve Evga Classified'i tek geçerim. Onun yanında Gigabyte G1 ve Galax HOF modelleri de kaymak tabaka GPU ve kaliteli bileşenler kullanır. O.C ile fazla işim olmaz, belki küçük oynamalar yaparım dersen MSI T.F, Asus Strix, Galax SOC ve Evga S.C modellerine de bakabilirsin.

Gigabyte alıcaktım ancak fan sesi olduğunuzu söyledi birçok kişi. MSI 100me aldım. Sizde düşünebilirsiniz.

Gigabyte Windforce'yi 1 yıl kullandım. Cık çıkartmadı kart.

Peki Gigabyte malına güveniyorsa incelemeye göndersinde görelim. ASUS diyorum. Fan değilim.
Gigabyte kendini dünyaya ispatlamış meşhur bir markadır. Kartın bir çok sitede incelemesi mevcut. Biraz araştırın. Her ürün inceleme için Technopata gelmiyor maalesef.

Peki Gigabyte malına güveniyorsa incelemeye göndersinde görelim. ASUS diyorum. Fan değilim.
neyi bekliyorsun zaten heryerde denemeleri testleri var sadece biraz araştırman yeter

Gigabyte alıcaktım ancak fan sesi olduğunuzu söyledi birçok kişi. MSI 100me aldım. Sizde düşünebilirsiniz.
Bu derece üstün kartlarda o ses problemi olsa en iyi gtx 970ler arasına nasıl girsin ?

Bu kartı alıcak kardeşim biraz vakit harcayıp testlerini izle kartları karşılaştır ve en son içine sineni al fakat şunu unutma reklamı değil, işlevi önemli he şöyle bir düşüncen varsa ama technopat asusu tavsiye ediyo tabikide edicek kötü bir kart değil zaten ama emin ol asus ve msi dışında diğer kartları da biraz önem gösterip incelemerini yapsa asus falan kalmaz ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…