GTX970 Marka Önerisi

neyi bekliyorsun zaten heryerde denemeleri testleri var sadece biraz araştırman yeter

Bu derece üstün kartlarda o ses problemi olsa en iyi GTX 970ler arasına nasıl girsin ?

Bu kartı alıcak kardeşim biraz vakit harcayıp testlerini izle kartları karşılaştır ve en son içine sineni al fakat şunu unutma reklamı değil, işlevi önemli :) he şöyle bir düşüncen varsa ama technopat asusu tavsiye ediyo tabikide edicek kötü bir kart değil zaten ama emin ol ASUS ve msi dışında diğer kartları da biraz önem gösterip incelemerini yapsa ASUS falan kalmaz ortada :)
Her yerde var mı? Technopat'ta neden yok? Bu arada en iyi 970'lerin arasına girmiş diye biliyorsun. Duyduklarına inanma!

neyi bekliyorsun zaten heryerde denemeleri testleri var sadece biraz araştırman yeter

Bu derece üstün kartlarda o ses problemi olsa en iyi GTX 970ler arasına nasıl girsin ?

Bu kartı alıcak kardeşim biraz vakit harcayıp testlerini izle kartları karşılaştır ve en son içine sineni al fakat şunu unutma reklamı değil, işlevi önemli :) he şöyle bir düşüncen varsa ama technopat asusu tavsiye ediyo tabikide edicek kötü bir kart değil zaten ama emin ol ASUS ve msi dışında diğer kartları da biraz önem gösterip incelemerini yapsa ASUS falan kalmaz ortada :)
Gtx 970 kartların çoğunda CW problemi var. 970'lerde Nvidia'nın en iyiler listesine giriyor. Demekki hatalı olanlarda en iyiler listesine girebiliyormuş. Taraflı yorum yapıyorsunuz. Bende bu kalıcaktım araştırdım ve böyle bir sorunu olduğunu duydum. Arkadaşta fikrimizi sormuş. Ben fikrimi söyledim, araştırdıklarımı söyledim. Taraflı yorum yapmayın lütfen.

Bu videoyu izleyin ve Gigabyte G1'in farkını görün bence
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir çok kartın fanı çalışmazken gigabyte çalışıyor hatta daha sonra msı geliyor ve msı daha sessiz çalışıyor. (benim duyduğum kadarıyla)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı