GTX970 Marka Önerisi

Her yerde var mı? Technopat'ta neden yok? Bu arada en iyi 970'lerin arasına girmiş diye biliyorsun. Duyduklarına inanma!

Peki Gigabyte malına güveniyorsa incelemeye göndersinde görelim. ASUS diyorum. Fan değilim.
Hayatımda bu kadar saçma cevap görmedim ben.
Technopat her parçayı her markayı incelemiyor başka sitelerde her zaman ASUS'u incelemiyor biraz araştırırsan görürsün

Gtx 970 kartların çoğunda CW problemi var. 970'lerde Nvidia'nın en iyiler listesine giriyor. Demekki hatalı olanlarda en iyiler listesine girebiliyormuş. Taraflı yorum yapıyorsunuz. Bende bu kalıcaktım araştırdım ve böyle bir sorunu olduğunu duydum. Arkadaşta fikrimizi sormuş. Ben fikrimi söyledim, araştırdıklarımı söyledim. Taraflı yorum yapmayın lütfen.

Bu videoyu izleyin ve Gigabyte G1'in farkını görün bence
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir çok kartın fanı çalışmazken gigabyte çalışıyor hatta daha sonra msı geliyor ve msı daha sessiz çalışıyor. (benim duyduğum kadarıyla)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…