GTX970 Oyunlarda Reset Atma Sorunu

Cesar

Megapat
Daha fazla  
Selamlar,

6 ay kadar önce aşağıdaki sistemi topladım. Son 3-4 haftada özellikle şu birkaç günde "PES" oynarken ya da oyuna girerken sürekli restart atıyor. Hatta reset attıktan sonra toparlanamıyor. Sürekli bir döngü halinde resetliyor. Kapatıp bir süre bekleyip açtığımda düzelse de yine aynı şeyi yapıyor.
Aynı şeyi Solidworks çalıştırdığımda da yaptı. Başlarda bu yoktu. Sorun donanımsal mıdır? Veya sorunun ne olduğunu anlamak için ne yapabilirim?

İlgilenenler için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zalman Z3 Plus kasa ? Neden yeterli olmasın ki anlayamadım ben ?
@Cesar anakart konusunda pek bilgim yok fakat zaten alacağın tüm anakartlar gaming serisi. Yani pek bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Belki üretimde senin aldığın anakart serisinde bir üretim hatası meydana gelmiştir. O nedenle bir üst modelini alabilirsin bence.

ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA (değişim olursa )
MSI Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) DVI&DP Anakart

ürünlerinin değişim fiyatları üzerne 500 TL daha ekleyebilirim.

Buna göre seçimde yardımcı olup öneriler getirebilirsiniz.

Günceldir .

27 temmuzda başlattığım ve 28 temmuzda müşteri hizmetlerine verdiğim bilgisayarımda aynı sorun devam etmekte.
Ana kart , ekran kartı ve işlemci değiştirilmiş. Ram ve güç kaynağında sorun olmadığı için tekrar kullanılmış. Fakat sorunum devam etmekte. Bu değişimlere rağmen sorun ne olabilir ?

Bilgisayarı yeni açtım ve aida 64 ile sicaklık değerlerinin resmini çektim.

PES oynadığımda 2 , 3 dakika içinde bilgisayar reset atıyor. çizim programlarından 3 tanesini aynı anda açtığımda reset atıyor. Hatta chrome ile nette gezdiğimde bile reset atıyor. TEkrar müşteri hizmetlerine vereceğim ama sonuç alacağımı düşünmüyorum.
Yardım ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı