GTX970 Tabanlı Sistem Yeniden Başlatma Sorunu

Sequester

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun. Bu sabah kalktığımda her zamanki gibi bilgisayarı açtım, açtığım gibi oyuna girdim. 3-4 dakika sonra bilgisayar otomatik olarak kapandı ve tekrar açıldı. Nedenini anlamadım. Sonra açıldı tekrar oyuna girdim yine aynısı oldu, 4-5 kere böyle oldu. Böyle olduktan sonra kasayı temizledim (haftada 1 temizlerdim, dışını ve içindeki güç kaynağının üstünü -güç kaynağı tozlu oluyo nedense- ). Bilgisayarı tekrar açtıktan sonra hiç bir şey olmadı. Oyunu falan güzelce oynadım, fakat az önce CS GO'daydım rekabetçi maçının ortasında bir anda ekran gitti ve "Sinyal Yok" uyarısını aldım. "HDMI" ile bağlıyorum monitörü. Ne yaptıysam kabloyu çıkarıp taktım fakat ekran gelmedi. Bilgisayarı yeniden başlatınca geldi. Bu 1 kere daha olmuştu bana. Neden olduğunu çok merak ediyorum, bileşenlerde inşallah zarar yoktur ki bence yoktur çünkü hiçbirini çıkarmadım şu ana kadar. Şimdiden yardım edecek, edebilecek olan herkese teşekkür ederim.

Hiç bir bilgisi olan yok mu ? Sinyal Yok uyarısı devam ediyor.

Dün format attım sabah bir sıkıntı yoktu fakat şimdi hala aynı sorunu yaşıyorum, az önce bilgisayar kendine reset attı, tekrar oyuna girdim oynarken tekrar reset attı.

@Recep Baltaş @Ali Güngör
Yardım edermisiniz lütfen

Ekran kartını farklı slota takmakta neymiş? Arkadaşım ekran kartı PCI 16x slotuna takılmalı aksi takdirde ekran kartından tam performans alamazsın. Ekran kartının ısısı yükte iken 70 derece ise normal ve hatta iyi bile sayılır. Sorun anlaşılan anakartındaymış, anakartın garanti süresi devam ediyorsa garantiye yolla.

Devam ediyor. Zaten sistemi 2 ay önce toplamıştım. Bir 20 gün daha yani, sabredeceğim yapacak birşey yok. Benim anlamadığım nokta şu, ekran kartında sıkıntı yoksa neden yenisini gönderdiler ? Bilgilendirme için saol bu arada.

Sorun bilgisayar açıldığında MSI Afterburner programının otomatik olarak açılmadığından bundan dolayı fanların çalışmamasından kaynaklanıyormuş. Boşu boşuna garantiye de gönderdik. Neyse @Novelist uğraştığın için teşekkür ederim

@Sequester Konuyu tekrar canlandırcağım ama aynı sorun bende de var ve msı afterburner kendiliğinden açılıyor. Metro 2033 Redux'da 75 dereceye çıkıp kapanıyor. Cooler master k350 kasa ve içideki 600w psu var ve sorun güç kaynağından kaynaklanıyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…