GTX970 Tam performans çalışmıyor

Sıcaklık düşük. Zaten fanlar çalışma gereği bile duymuyor. Şu an TXAA 4X te Physcx Particles kapalı diğer her şey ultrada 40-60 arası alıyorum en az 41 gördüm normal midir? Şu Physcx Particler kapatılınca fps baya arttı. Sizde açık olduğu halde mi alıyorsunuz o performansı? @Silinen üye

MSAA Kapalı hatta daha yüksek fps alıyorum ben GTX 970 le en az bi 60 FPS olması gerekmekte. Bu arada Assassin's Creed Unity ide denemenizi tavsiye ediyorum. Çünkü oyun Nvidia destekli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En iyisi'mi sen o kartı garantiye yolla yenisini yollamalarını umut ediyorum. Yenisi'de sorun çıkartırsa farklı bir sorun olduğu anlaşılır. O zaman daha rahat çözüm aranabilir.

1 Ay boyunca bekledikten sonra problemin ekran kartında değil başka bir parçada olduğu anlaşılırsa şahsen ben kafayı yerdim :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı