Kapalı GTX970 veya RX480

• Konuyu başlatan 39896
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 907
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

39896

Megapat
Makaleler
8
Merhabalar, ekran kartına ihtiyacım var. Gtx 970 veya Rx 480 almayı düşünüyorum. Mümkünse MSI marka olsun. Bana buradan veya gmail adresimden ulaşabilirsiniz. yakut.huseyin98@gmail.com

Son düzenleme:
Fiyat olarak 4GB'lik RX480, 970'den daha ucuz. Performans olarak da çok benzerler, ben daha yeni olduğu için RX480 tercih ederim ama Nvidia'nın ShadowPlay gibi çok iyi uygulamaları var, onları kullanmayacak herhangi bir oyuncu isen RX480 öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde kafamda bu 2 kart var teklifleri bekliyorum. İki kart da bana uyar Rx 480 daha güncel ve daha iyi kart olduğunu biliyorum. Bakalım hangisi daha ucuz ve erken gelirse onu alacağım.

Türkiye'de şu an RX480 4GB MSI olmadığı için Amazon'dan baktım, fiyatı 250 euro. GTX 970 ise 270 euro, benim önerim Vatan ve Sinerji gibi siteleri her 2 günde bir kontrol et, 4GB'lik RX480'ler çok nadir geliyor. Gelince alırsın, eğer beklemek istemiyorsan da direk 970 al, zaten daha kötü veya daha iyi denilebilecek bir kart değil, ikisinin de artıları var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır alacak kadar bütçem yok maalesef. Hepsiburada da Rx 480 4gb olan modeli var oda 1400 TL o kadar para veremem. :)

Güncelleme konusunda amd pek tercihim değil. Nvidia da en eski ekran kartına bile güncelleme varken, amd de tam tersi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı