GTX970 vs R9 390

KingOfTheMine

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle yeni yılınızı kutluyorum. Bir sorum olacak. Ben alacağım sisteme R9 390 veya GTX970 alacağım ama hangisini almak konusunda çok kararsız kaldım. R9 390 daha güçlü bir kart ama birkaç araştırmaya baktım aralarında çoğu oyunda 2-3 FPS fark oluyormuş. Yani bu 8GB VRAM olayı 2-3 FPS fark mı yaratıyor? Eğer öyleyse nVidia'nın program ve etkinliklerinden yararlanmak için GTX 970 alacağım. Ayrıca sistemin acelesi yok nVidia yeni bu ayar ve fiyatlarda kart çıkaracaksa onu bekleyeyim. Ya da bütçeyi biraz daha zorlayıp R9 390X alabilirim aralarında çok fark varsa. Evet görüşlerinizi bekliyorum. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın dediği gibi bekleyebilirsin.8GB 2-3 fps fark yaratmıyor.8GB ın avantajı 4k oyunlarda.Eğer 4k bir monitörün yoksa gtx970.Bütçeni arttırırsan r9 390X onunda 8gb ı 4k için.AMD yine güç tüketimini ayarlayamamış.gtx970 düşük güç tüketimi ile önde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…