GTX970 vs R9 390

Burda bilgisayar toplamıyoruz yeni nesil pascal mimariler hakkında konuşuyoruz.
Sizde sonraki ayki harcamalarınız hesabını yapmayın o zaman!
Sosyalde konu açıyorsanız bilgisayarı almadan en erken 2 hafta önce açmalısınız.

Fakat arkadaş burda sistem alacağım falan demiyor ki. Arkadaş diyor ki ekran kartı için R9 390 mı almalıyım yoksa GTX 970 mi ? Zamanım var bekleyebilirim diyor . Bende bekliyobiliyorsa Pascal mimarisini beklemesini söyledim. Siz ise bilgisayarı alacağınız zaman konu açın diyorsunuz. Arkadaş tavsiye istemiş . Lütfen konuyu okumadan mesaj yazmayın .

Yanlış Bilgi
970 almalıyız hepimiz bütün forum sistemin bütçesinin önemi yok. 980 alınmaz fiyat farkına değmez amd ''kesinlikle'' alınmaz çünkü ekran kartı değil araba alıyoruz o yüzden sürücü önemli sürücü olmadan yolda kalırsınız hesabı. Bütün forum 970 almalı üstüne gerek yok. R9 390 daha performanslı fakat biti çok, vram i çok o yüzden alınmamalı r9 390x de öyle gidip 970 almalıyız hatta fazladan alıp dağıtmalıyız da. 970 çok iyi bir kart harika harika 10 numara 5 yıldız.

970 almalıyız hepimiz bütün forum sistemin bütçesinin önemi yok. 980 alınmaz fiyat farkına değmez amd ''kesinlikle'' alınmaz çünkü ekran kartı değil araba alıyoruz o yüzden sürücü önemli sürücü olmadan yolda kalırsınız hesabı. Bütün forum 970 almalı üstüne gerek yok. R9 390 daha performanslı fakat biti çok, vram i çok o yüzden alınmamalı r9 390x de öyle gidip 970 almalıyız hatta fazladan alıp dağıtmalıyız da. 970 çok iyi bir kart harika harika 10 numara 5 yıldız.
Ağzına sağlık kardeşim.

Yanlış Bilgi
Bence 970 almalı arkadaş. 1420 civarına strix var ama ''SAKIN'' gidip 1500 tl ye vatandan sapphire r9 390x almasın yapmasın öyle bir hatayı ben sürücüsünün kötü olduğunu düşünmekteyim çok güç tüketiyor o yüzden fatura 100 geliyorsa 150 geliyor gerçekten bide gtx 970 e süper overlock yapılıyor harika mükemmel muazzam. Amd ye o.c yapılmaz çünkü. 3,5 + 0.5 vram diye bir olay da yok tamamen yalan uydurmadır ''ÇIKALI 1,5-2 SENE OLMUŞ FAKAT ÖMRÜ ÇOK UZUN'' o yüzden gidip 970 almalısın. My little 970. Bayılıyorum ya her oyun ultra inanır mısın. Hatta para katıp bende 970 alıp birine vereyim çünkü çok iyi kart.

Bence 970 almalı arkadaş. 1420 civarına strix var ama ''SAKIN'' gidip 1500 tl ye vatandan sapphire r9 390x almasın yapmasın öyle bir hatayı ben sürücüsünün kötü olduğunu düşünmekteyim çok güç tüketiyor o yüzden fatura 100 geliyorsa 150 geliyor gerçekten bide gtx 970 e süper overlock yapılıyor harika mükemmel muazzam. Amd ye o.c yapılmaz çünkü. 3,5 + 0.5 vram diye bir olayda yok tamamen yalan uydurmadır ''ÇIKALI 1,5-2 SENE OLMUŞ FAKAT ÖMRÜ ÇOK UZUN'' o yüzden gidip 970 almalısın. My little 970. Bayılıyorum ya her oyun ultra inanır mısın. Hatta para katıp bende 970 alıp birine vereyim çünkü çok iyi kart.
AMD o kadar fazla güç tüketmiyor abartıyorsunuz, GTX970'e 550W yetiyor ise R9 390'a 650W yetiyor, faturaya o kadar yansıması imkansız ayrıca 3,5 + 0,5 VRAM diye bir olay var fakat ekran kartı alınır iken BİT ve VRAM değerlerine bakılmaz.

Yanlış Bilgi
AMD o kadar fazla güç tüketmiyor abartıyorsunuz, GTX970'e 550W yetiyor ise R9 390'a 650W yetiyor, faturaya o kadar yansıması imkansız ayrıca 3,5 + 0,5 VRAM diye bir olay var fakat ekran kartı alınır iken BİT ve VRAM değerlerine bakılmaz.

Değil mi? İşte aynen mesela GTA 5 2020 oyunu, Batman Arkham Knight 2021 oyunu onlarda vram etkiliyor yani daha 5-6 yıl var alınır mı 8gb saçmalamayın canım sizde. Bide şuan 144p de oyun oynanıyor o yüzden 2060 larda falan 2k ya geçilir. 2k oynamak sıkıntı olabilir fakat ne önemi var ki daha 44 sene var. 970 mi alsam ne gidip çok canım çekti.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı