- İntel Core i7-4710MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.50GHz > 3.50GHz; 47W; 22nm
- 3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX970M 192-Bit DX12
- 16 GB 1600 MHz RAM
- Windows 10
Call of Duty geçen senelerde de böyleydi. Şirket, kendi politikasını değiştirmediği sürece oyuncuların büyük kesimi Call of Duty serisinden memnun olmamaya devam edecekler.1080p paylaşsaydınız keşke. Öte yandan güzel bir video. Elinize sağlık. Call of Duty bu sene çok kötü bir işe imzasını attı. İnsanlar artık teknolojik oyunlardan bıktı. Şu an devir 1. ve 2. dünya savaşları konulu oyunlardır ki BF1 bunu bence çok iyi başardı.
Zaten benim söylemeye çalıştığım şey BF-COD kavgası yaratmak değil ama COD'un konsepti bu olmamalıydı. İnsanlar bu yıl hep 1. veya 2. dünya savaşı oyunları beklediler.Benim gibi geleceğe dayalı türden oyunları sevip 1. veya 2. Dünya Savaşı konseptini sevmeyen oldukça fazla insan var.
Biliyorum fakat benim anlatmaya çalıştığım şey şu anda FPS oyun denince akla ilk olarak COD ve BF gelir. Biri 1. Dünya Savaşı ile ilgili bir oyun yaptı diğeri bilim-kurgu tarzında. COD 1. Dünya Savaşı konseptli bir oyun yapsaydı zaten çoğu şey aynı olacaktı(oyun içinde). En azından BF 1 oynamaktan sıkılanlar için bir alternatif ve bilim-kurgu tarzında oyun sevenler için bir oyun oldu.Zaten benim söylemeye çalıştığım şey BF-COD kavgası yaratmak değil ama COD'un konsepti bu olmamalıydı. İnsanlar bu yıl hep 1. veya 2. dünya savaşı oyunları beklediler. Eki Görüntüle 199655
Bu fotoğraf durumu özetliyor gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.