GTX970M Call Of Duty Infinite Warfare Test

• İntel Core i7-4710MQ 4-Cores; 6MB L3; 2.50GHz > 3.50GHz; 47W; 22nm
  • 3GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX970M 192-Bit DX12
  • 16 GB 1600 MHz RAM
  • Windows 10
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p paylaşsaydınız keşke. Öte yandan güzel bir video. Elinize sağlık. Call of Duty bu sene çok kötü bir işe imzasını attı. İnsanlar artık teknolojik oyunlardan bıktı. Şu an devir 1. ve 2. dünya savaşları konulu oyunlardır ki BF1 bunu bence çok iyi başardı.

1080p paylaşsaydınız keşke. Öte yandan güzel bir video. Elinize sağlık. Call of Duty bu sene çok kötü bir işe imzasını attı. İnsanlar artık teknolojik oyunlardan bıktı. Şu an devir 1. ve 2. dünya savaşları konulu oyunlardır ki BF1 bunu bence çok iyi başardı.
Call of Duty geçen senelerde de böyleydi. Şirket, kendi politikasını değiştirmediği sürece oyuncuların büyük kesimi Call of Duty serisinden memnun olmamaya devam edecekler.

1.JPG

Şu durum bile benim için yeterli.

Benim gibi geleceğe dayalı türden oyunları sevip 1. veya 2. Dünya Savaşı konseptini sevmeyen oldukça fazla insan var. Zaten iki şirket de oldukça iyi işler yapıyor eski zaman oyunları oynamak isteyen BF 1 oynar bilim-kurgu tarzında oynamak isteyen de COD oynar :)

Benim gibi geleceğe dayalı türden oyunları sevip 1. veya 2. Dünya Savaşı konseptini sevmeyen oldukça fazla insan var.
Zaten benim söylemeye çalıştığım şey BF-COD kavgası yaratmak değil ama COD'un konsepti bu olmamalıydı. İnsanlar bu yıl hep 1. veya 2. dünya savaşı oyunları beklediler.
1.JPG

Bu fotoğraf durumu özetliyor gibi.

CoD serisi yıllardan beri teknoloji seven oyuncular tarafından takdir edilmiş seri. Fakat benim gibi ileri teknolojiyi sevmeyen insanlar tarafından da tercih edilmeyen seri.

Zaten benim söylemeye çalıştığım şey BF-COD kavgası yaratmak değil ama COD'un konsepti bu olmamalıydı. İnsanlar bu yıl hep 1. veya 2. dünya savaşı oyunları beklediler. Eki Görüntüle 199655
Bu fotoğraf durumu özetliyor gibi.
Biliyorum fakat benim anlatmaya çalıştığım şey şu anda FPS oyun denince akla ilk olarak COD ve BF gelir. Biri 1. Dünya Savaşı ile ilgili bir oyun yaptı diğeri bilim-kurgu tarzında. COD 1. Dünya Savaşı konseptli bir oyun yapsaydı zaten çoğu şey aynı olacaktı(oyun içinde). En azından BF 1 oynamaktan sıkılanlar için bir alternatif ve bilim-kurgu tarzında oyun sevenler için bir oyun oldu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı