GTX980 mi GTX970 SLI mı?

Melih Seçgin

Hectopat
Yer
Muratpaşa/ANTALYA
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçı
Başlıktan da anlaşılacağı gibi GTX980 almayı düşünüyordum fakat @Silinen üye arkadaşımızın tavsiyesi üzerine böyle bir ikilem arasında kaldım. Konu hakkında gerçekten bilgi sahibi kişiler tavsiye verirse sevinirim. sistemim şöyle bir sistem.
Anakart: MSİ Z97 Gaming 9 AC

upload_2014-12-9_16-25-52.png

@Recep Baltaş @Kaan Arslan yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim tavsiyem 970 Sli.
Çünkü 970 başlı başına mükemmel bir kart. Birde yanına bir tane daha gelirse. Mükemmel olur.

Benim tavsiyem 970 Sli.
Çünkü 970 başlı başına mükemmel bir kart. Birde yanına bir tane daha gelirse. Mükemmel olur.
Ondan hiç şüphem yok ama @team4sed arkadaşımızın dediği gibi her oyun desteklemiyor.

Yukarıdaki makalede GTX 980 ile GTX 970 SLI arasındaki performans farkı testlerde verilmiş. Bakabilirsin.
Senin düşüncen nedir kardeşim, senin düşüncen daha önemli istatistiklerden.

Güncel oyunların çoğu destekliyor. Ama sen GTA Vice City oynayacağım diyorsan :) Tek GPU yeterli olur.

Ondan hiç şüphem yok ama @team4sed arkadaşımızın dediği gibi her oyun desteklemiyor.

Senin düşüncen nedir kardeşim, senin düşüncen daha önemli istatistiklerden.

Eğer GTX 980 almayı kafana koyduysan kesin, o zaman ona vereceğin parayla GTX 970 SLI yapmanı tavsiye ederim. Neredeyse aynı fiyata çok daha fazla performans alırsın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı