GTX980 mi GTX970 SLI mı?

Ben de Sli taraftarıyım. Çünkü 970 o.c ile 980 e çok yaklaşıyor. 2 tane ile güzel sonuçlar elde edersin. Desteklemeyen oyunlar olduğu zaman da kartın birini devre dışı bırakırsın olur biter.

Peki arkadaşlar geçen günlerde Recep Baltaşın crossfire incelemesini izledim ve anlık fps düşmeleri oluyordu! Yani sanki oyunu pause play yapmış gibi herşey birden donup açılıyordu. Öyle bir problem yaşarsam çok üzülürüm.

@Recep Baltaş bi fikir verirmisin?

CrossfireX' de oluyor diye SLI' da olacak diye bir şey yok. Genelde Nvidia tercih edilir sebebi ise performans ve yazılımdır. Yazılımlar sayesinde o tür sıkıntılar olsa bile ortadan kalkacağını düşünüyorum. Testlerde de görüldüğü üzere Gtx970 SLI ile daha fazla performans elde edilmiştir. Benim size tavsiyem SLI yapmaktır.

Bende öyle düşünüyorum sonuçta SLI geri dönüşü olmayan birşey değil birde bana PSU tavsiyesinde bulunurmusunuz Corsair marka olursa sevinirim.
Psu için bütçeniz ne kadar?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı