GTX980 mi GTX970 SLI mı?

Sonuna kadar okuyup ne yalan söyleyim yoruldum abi :D Bence de tek sonuçta tam destek gelmedi SLI için veya CrossFire. O yüzden zaten oturursa iyice oyunlarda vs. yaparsınız bi SLI fıstık gibi olur :D
 
evga gtx 980 classified acx 2.0 alın, evga eu dan sipariş veriyorsun 1 güne Türkiye ye geliyor, 1-2 gün gümrük işlemi sürüyor, hem daha ucuza geliyor hemde diğer gtx 980 lerden daha iyi bir kart. Ayrıca cw garantisi veriyorlar, 5 sene garantiside cabası.
 
Tekrar soyluyorum, H100i civari sivi sogutma al, H110 degil. Kasa olarak Corsair 300R veya Obsidian 750D dusun.

SLI falan yapma, zararli cikarsin. EVGA EU'dan GTX980 Classified ACX 2.0 al.
 
@Silinen üye kardeşim doğum günüm yaklaşıyor kasayı arkadaşa sipariş ettim :) o HAF-935 STACKER hediye edecek bende Corsair Rm Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar bunu alacağım.
EVGA gtx980 e gelince araştıracağım @RazerMamba

@RazerMamba EVGA EU için rica etsem bir bağlantı paylaşabilir misin?
Kart bu bakın. yanıda mause hediyesi de veriyorlar. Kaçırma bence, benim ki şuan gümrükte. :)
EVGA | Articles | Buy an EVGA GeForce GTX 980 Classified and get an EVGA TORQ X10 Gaming Mouse FREE
 
RazerMamba, Türkiye'deki ikinci incelemeyi isteriz o zaman :)
Hocam, inceleme yapmaktan anlamıyorum, sıradan bir kullanıcıyım :D

Dostum garanti kesin var değil mi? Birde ne kadara geldi sana TL olarak?

Birde SLI yaparken marka farkının önemi var mı?
Hocam onu dükana ekleyince görüyorsunuz, basitçe hesaplarsak.

566 euro ekran kartı, sitede 699 euro yazıyor o almanya vergisi, sepete ekleyince o çıkıyor fiyattan. 566 oluyor fiyatı.
Birde bu karta Blackplate alıyorsunuz, blackpalte üzerinde gelmiyor. Onunda fiyatı. 16 euro
EVGA | Products
Toplam 582 euro gibi birşey oluyor. + 14 euro kargo parası, 596 euro. Gübcel kurla 1707 tl filan yapıyor. + buna %18 vergi ekliyorsun.

Toplam: 2,014.26 TL ye geliyor tabi kur hergün ufak değişiklikler gösteriyor ama genel olarak bu fiyat civarında oluyor.

Ekran kartı + blackplate ile birlikte. mausede hediye geliyor linkte gördün. Bu fiyata Türkiyede alacağım gtx 980 lerden daha uygun ve çok daha iyi bir kart almış oluyorsun. Özelliklerine bakarsın sitesinden.

Black plate dediğimde şu :
100-BP-3788-B9_XL_1.jpg
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı