GTX980Ti ve GTX970 SLI Olur mu?

970'i satıp 980TI almanız bence daha iyi. Zaten SLI'da diğer kartın sadece %40'ı kullanılabiliyor ve sıcaklıklar 4-5 derece artıyor.

GTX980Tİ 970SLI'den daha güçlü. Bu sebepten dolayı tek 980Tİ alıp ileride SLI yapmanız daha iyi olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

gitmek lazım yani daha yeni bağladım makineye olup olmadığını da bilmiyorum :) Ark Survival Evolved'e Girdim fps bakıyım diye ama pek bişe değişmemiş gibi anlamadım bir türlü nerden anlaya bilirim sli olup olmadığını Experience de 2 tane gtx 970 görünüyo windows 10 ve DX12 var ekran RAM'İ nerden bakabilirim

upload_2015-9-21_14-10-35.png

upload_2015-9-21_14-11-6.png

Bu şekilde 8gb olması lazım 12 yazıyo ne hikmetse :)

980 ti şuan için ağır olur 2 3 ay beklemem lazım en azından bu şekildede bir süre idare eder sanrım ?

Ekran kartının paylaşımlı olmasından kaynaklanıyor hocam.
Kusura bakmayın ya bayağı kafanızı ağrıttım sanırım :) hakkınızı helal edin şimdi sli olmuş mu bu yoksa kasanın içinde boşuna mı çalışıyor ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı