Çözüldü Steam Guard menüsünden eski hesaplar nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pledgerr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar görmüş olduğunuz üzere buradaki mevcut hesabım hariç diğer 2 hesabı kaldırmak istiyorum fakat hiçbir yerde nasıl kaldırılacağına dair bir yazı bulamadım. O 2 hesaba hiçbir türlü erişimim yok. Şifrelerini vs bilmiyorum sadece orada olmalarını istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_0923.jpeg
    IMG_0923.jpeg
    25,9 KB · Görüntüleme: 8
Çözüm
Hesaplar o sekmede görünüyorsa erişiminizin olması gerekir. Görünüşe göre şu an sadece o hesaplardaki Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı kaldırmışsınız.

Silinmesi istediğiniz hesaba tıklayın, uygulamada o hesaba geçeceksiniz. Ardından sağ üsteki profil fotoğrafına tıklayın ve aşağı kaydırdıktan sonra en sondaki "Çıkış Yap" seçeneğini seçin. Böylelikle ilgili hesapların o bölümde görünmemelerini sağlayabilirsiniz.
Hesaplar o sekmede görünüyorsa erişiminizin olması gerekir. Görünüşe göre şu an sadece o hesaplardaki Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı kaldırmışsınız.

Silinmesi istediğiniz hesaba tıklayın, uygulamada o hesaba geçeceksiniz. Ardından sağ üsteki profil fotoğrafına tıklayın ve aşağı kaydırdıktan sonra en sondaki "Çıkış Yap" seçeneğini seçin. Böylelikle ilgili hesapların o bölümde görünmemelerini sağlayabilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı