Steam Guard süresi nasıl azaltılır?

Osman131

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Jackpotu denemek için 3 dolarlık bir item takaslamaya çalıştım. Teklif geldi ve kabul ettim, ancak 15 günlük bekletme süresi verdi. Steam Guard'ı etkinleştirirseniz bekleme süresi olmaz diye bir şey yazıyordu, ama ben önceden zaten hesabımın Steam Guard'ını etkinleştirmiştim. Yardım edebilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Guard e-posta kullanıyorsunuz gibi görünüyor. Steam Guard e-posta maalesef ki bekletmeleri kaldırmaz. Pazar ve takas bekletmelerini kaldırmak için Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı’yı etkinleştirmeniz gerekiyor. Etkinleştirdikten sonra da 7 gün beklemeniz gerekiyor.

Steam Guard'ı Steam'in mobil uygulaması üzerinden kurulumu yaparak etkinleştirebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için: Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı
1720774211512.png

Daha sonra ne zaman bir takas yapacak olduğunuzda ya da fiyat sınırına takılan bir eşyayı satacak olduğunuzda Steam’in mobil uygulaması üzerinden sizden onay isteyecek ve onay vererek hiçbir bekletme süresine takılmadan satış ve takas işlemlerinizi yapabileceksiniz.

Daha fazla bilgi için: Steam Takas ve Pazar Bekletmeleri

Steam Guard e-posta kullanıyorsunuz gibi görünüyor. Steam Guard e-posta maalesef ki bekletmeleri kaldırmaz. Pazar ve takas bekletmelerini kaldırmak için Steam Guard mobil kimlik doğrulayıcı'yı etkinleştirmeniz gerekiyor. Etkinleştirdikten sonra da 7 gün beklemeniz gerekiyor.

Steam Guard'ı Steam'in mobil uygulaması üzerinden kurulumu yaparak etkinleştirebilirsiniz.

Daha fazla bilgi için: Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı
Eki Görüntüle 2250018

Daha sonra ne zaman bir takas yapacak olduğunuzda ya da fiyat sınırına takılan bir eşyayı satacak olduğunuzda Steam'in mobil uygulaması üzerinden sizden onay isteyecek ve onay vererek hiçbir bekletme süresine takılmadan satış ve takas işlemlerinizi yapabileceksiniz.

Daha fazla bilgi için: Steam Takas ve Pazar Bekletmeleri

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı