Ana hesaptan 1600 gün önce VAC ban yemiştim yeni hesap açıp CS aldım kasa düştü. Satmaya çalışırken 15 gün bekleme süresi verdi. Nasıl bağlayabilirim 1 telefona 2 hesabı?
Planın VAC'lı hesaba eşya gönderip satmaksa öyle bir şey olmuyor kardeş değilse bir yol var ben kullanıyorum 3hesap var telefonda.
Xiaomi telefonlarda telefonun kendisi bu işi yapıyor çift uygulamalar adı altında bir de lucky patcher diye bir uygulama var orijinalini bulmak sıkıntı ama onunla da klonlayabiliyorsun.
Aynı telefon numarasını yapsam oluyor mu acaba?
VAC banlı hesabın numarasını eklerseniz, eklediğiniz hesap da VAC ban yer.
Pardon benim hatam. Yanlış hatırlıyorum.Yasaklama verildikten sonra numaranın farklı bir hesaba eklenmesi tekrar yasaklanmaya sebep olmuyor. Bu dediğiniz sadece yasaklanmanın verildiği esnada mümkün. Yani yasaklanmanın verildigi esnada numara hangi hesaplara ekliyse o hesaplar yasaklanır.
"Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."
![]()
Steam Destek :: VAC yasaklaması aldım
help.steampowered.com
Xiaomi telefonlarda telefonun kendisi bu işi yapıyor çift uygulamalar adı altında bir de lucky patcher diye bir uygulama var orijinalini bulmak sıkıntı ama onunla da klonlayabiliyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.