Steam Guardlı hesap çalındı

ahmettopal336

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Steam Guard'lı kendime ait bir hesabım vardı. Steam Guard olmasına rağmen bu kişiler nasıl giriyor girmek istediğinde kod girmeleri gerekmiyor mu? Keylogger yemiş olmaktan korkuyorum sadece. Ufak tefek 1 dolarlık satış ve satın alım falan yapmış işte oyun kartlarını vs satmış. İlginç bir durumun içindeyim ne yapmamı tavsiye edersiniz? Bazı sitelerden bir şeyler indirmiştim şu bilgi de daha yardımcı olabilir. Sadece Steam hesabından bir şey yapıldı mailde vs bir gariplik olmadı.

Merhaba, Steam Guard'lı kendime ait bir hesabım vardı. Steam Guard olmasına rağmen bu kişiler nasıl giriyor girmek istediğinde kod girmeleri gerekmiyor mu? Keylogger yemiş olmaktan korkuyorum sadece. Ufak tefek 1 dolarlık satış ve satın alım falan yapmış işte oyun kartlarını vs satmış. İlginç bir durumun içindeyim ne yapmamı tavsiye edersiniz? Bazı sitelerden bir şeyler indirmiştim şu bilgi de daha yardımcı olabilir. Sadece Steam hesabından bir şey yapıldı mailde vs bir gariplik olmadı.

PC'yi formatla, format sonrası önce telefondan bütün Steam ayarlarını değiştir sonra PC'ye kur.

Bu arada çalınan hesabı kurtarmak çok kolay, Steam desteğe yaz derdini anlat 2 güne hesap sende.

Guardı nasıl aştılar çok şaşırdım, daha bilgili arkadaşlar konuya dahil olursa iyi olur.

Ek bilgi olarak stearnconmumity yazıyor başka arkadaşlara mesaj göndermiş keylog degildir dimi bu?

C:\Users\at336>net user

\\DESKTOP-DQINH79 Kullanıcı Hesapları

-------------------------------------------------------------------------------
Administrator at336 Guest
VarsayılanHesap WDAGUtilityAccount
Komut başarıyla tamamlandı.

C:\Users\at336>
CMD'ye net user yaz ----'in altında 5'ten fazla şey yazıyorsa keylogger yemişsindir. Bunun dışında direk olarak tüm hesap bilgilerini değiştir bilgisayardan mailine girme sonra format at.

Evet bilgisayarında keylogger yok sıkıntı yok. Bilgilerini birine vermiş olabilir misin? Eğer biliyorsan ve flashın varsa bilgisayarına temiz bir format at eğer bilmiyorsan önemli dosyalarını bir flasha yedekle Shift'e basarak bilgisayarını yeniden başlat sorun gidermeden Windows formatı at. Formattan sonra bilgisayarına Kaspersky yükle ve o virüs programının uyardığı hiçbir şeyi bilgisayarına yükleme.

Yıllar önce çocukken bir arkadaşım da sadece şifremi bilmesine rağmen şaka olsun diye guard korumalı Steam'imi çalmayı başarabilmişti sonrasında geri verdi nasıl yaptın diye sordum ama anlatmamıştı :D sadece şifreni bilseler bile yeterli oluyor bir şekilde çalmayı başarıyorlar çok garip. Metin2 PvP'ya da Minecraft Server'lerde oynuyorsan bir şekilde kaydedilen loglardan şifreni bulmuş olabilirler her şey olabilir bunu tahmin etmek zor maalesef tek çözüm kullandığın her şeyde farklı şifre kullanman aklında tutabilmek için telefonun not defterine not al ve telefonuna hiçbir zararlı yazılım olarak düşündüğün bir şeyi yükleme.

CMD'ye net user yaz ----'in altında 5'ten fazla şey yazıyorsa keylogger yemişsindir. Bunun dışında direk olarak tüm hesap bilgilerini değiştir bilgisayardan mailine girme sonra format at.

CMD'ye 2 şey yazıp virüsü anlıyorsak koskoca şirketler neden antivirüs alıyor ya da antivirüsler neden var?
Konu sahibinin eğer icinde önemli bir seyi yoksa direkt temiz kurulum yapmasını varsa da güvenilir antivirüslerden (Bitdefender ESET'ya da Kaspersky) gibi destek alması daha iyi olmaz mıydı?

CMD'ye 2 şey yazıp virüsü anlıyorsak koskoca şirketler neden antivirüs alıyor ya da antivirüsler neden var?
Konu sahibinin eğer icinde önemli bir seyi yoksa direkt temiz kurulum yapmasını varsa da güvenilir antivirüslerden (Bitdefender ESET'ya da Kaspersky) gibi destek alması daha iyi olmaz mıydı?

CMD'ye 2 şey yazıp virüsü anlamıyoruz sadece keylogger yok dedim bilgisayarın virüslerden arındı demedim hocam. Ayrıca dediklerinizi detaylıca anlattım zaten.

Kanka stearncommunity, sjeam tarzı bir linke tıklamışım galiba arkadaşa bu tarz mesajlar göndermiş benim hesabımdan.

Evet muhtemelen o siteden virüs bulaşmış. Acilen bilgisayara format atılmalı.

CMD'ye 2 şey yazıp virüsü anlamıyoruz sadece keylogger yok dedim bilgisayarın virüslerden arındı demedim hocam. Ayrıca dediklerinizi detaylıca anlattım zaten.

Evet muhtemelen o siteden virüs bulaşmış. Acilen bilgisayara format atılmalı.
tamam bi format atayım o zaman illaha format için flash lazım mı bilmiyorum da

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izleyerek temiz format atabilirsin.
Bunu yapamazsan anlattığım gibi Shift'e basılı tutarak bilgisayarı yeniden başlat gelen ekranda sorun gidermeden ilerleyerek Windows formatı atabilirsin ama Windows formatı ile bilgisayar virüsten arınır mı orasını bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı