Güç, boy ve aşağılanma psikolojisi

Uğraşmak istemedim hocam ama haklısınız belki bir şeyler yapmam lazımdı ama geçti artık
Kilolu değilim kilom boyuma göre normal denecek seviyede.
Bir spora başlamak istiyorum umarım başlayabilirim.

Uğraşmak istemedim hocam ama haklısınız belki bir şeyler yapmam lazımdı ama geçti artık
Kilolu değilim kilom boyuma göre normal denecek seviyede.
Bir spora başlamak istiyorum umarım başlayabilirim.
Ben kiloluyum maalesef ve benim gibi bağımlılıkların yok bu güzel olabildiğince güçlü olmaya bak ezdirme kendini.

Bende 187 boyundayım benden daha kısa boylu insanların yanında özgüvenli hissedemiyorum. Sanki sırık gibi duruyorum gibime gelebiliyor. Bunun sonu yok ki. Ayrıca boyun gayet iyi. Boyunuz iyi olmasın ya da beğenmiyor olun daha farklı özelliklerinizle ön plana çıkmaya çalışın. Bu özelliklerin doğuştan gelme değil de herkesin yapabileceği ama kimsenin yapmadığı şeyler olursa insanların sizin iradenize, sabrınıza ve birçok gelişen bu karakteristik özelliğinize saygı duyduğunu göreceksiniz.

Ben 187 olsam kral gibi hissederdim ama o kadara gerek yok bi 5 cm daha uzun olsam yeter bana 177-178 180 civarı yeterli tek boy değil güç hırsı da var bende çok garip bir psikolojideyim kısaca.

Ben 187 olsam kral gibi hissederdim ama o kadara gerek yok bi 5 cm daha uzun olsam yeter bana 177-178 180 civarı yeterli tek boy değil güç hırsı da var bende çok garip bir psikolojideyim kısaca.
Ah canım kardeşim, yaşın arttıkça bunların hiçbir önemi olmadığını anlayacaksın zamanla. Kendini geliştirmeye odaklan boy uzunluğun, penis uzunluğun, gözün ya da kaşın her neyse senin kim olduğunu belirlemiyor. Senin kim olduğunu ne üzerine çabalıyorsan o belirler.

Ah be hocam öyle olmuyor işte herkesin psikolojisi öyle işlemiyor işte.

Merhaba size kendi konumda bir cevap yazmıştım ama derdinizi daha iyi anlamak için açtığınız konulara bakmaya karar verdim ve evet sizden cidden bu olayları baya kafayı takıyorsunuz ve anladığım kadarıyla kafaya takmayı bırakamıyorsunuz ayrıca metal olarak zaten pek iyi olmadığınızı söylüyorsunuz ki zaten bu güç ve boy olayları sizi oldukça yormakta. Benim tavsiyem bir psikolojik yardım almanız

Sen 16 yaşındasın ben 22 ve bende 1.72 boy var. Ortaokullu çocukların çıkış saatine denk geldiğimde hayattan soğuyorum çünkü yarısı benimle aynı boyda hatta daha uzunu da var. Şimdi ben mi ağlamalıyım sen mi çünkü ben yıkılıyorum*. Daha uzarsın.

Seçemediğin şeyler için üzülmeyi bırak ve bu sözü kendine aşıla. Ayrıca bir konuda ne kadar iyi olursan ol bir gün senden daha iyisi-iyileri olacak. Bunları anlaman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…