Güç genetiğim iyi midir?

Hermon

Decapat
Daha fazla  
İlk öncelikle merhaba, ben 15 yaşındayım ve kilom yüzünden spora başladım ve aynı zamanda body ile de uğraşıyorum, yaklaşık 1,5 ay oldu ve ilk spora başladığımda 100 kilogram deadlift yapıyordum şu anda 150 kilogram oldu arkadaşlarım güç genetiğin çok güzel diyor ama ben çok inanmıyorum, sizce güç genetiği iyi mi? Yani 1,5 aya göre 50 kilogram arttırmak ortalama midir?

Yeni başlayanların artırması daha kolay. Dediğin ağırlıkları gerçekten nizami forma uygun yapabiliyorsan evet fena değil genetik olarak vücudun güç konusunda. Ama yanlış anlamazsan Bu hareketleri nizami yaptığına emin misin? Ya da One rep Max hali mi 150 kg deadlift?

Yeni başlayanların artırması daha kolay. Dediğin ağırlıkları gerçekten nizami forma uygun yapabiliyorsan evet fena değil genetik olarak vücudun güç konusunda. Ama yanlış anlamazsan Bu hareketleri nizami yaptığına emin misin? Ya da One rep Max hali mi 150 kg deadlift?
Max 1 tekrar

1 aydır spor yapan birisinin 150 kg deadlifti bırak split antreman yapması bile saçma ve gereksiz dostum git ve adam akıllı bir şekilde full body çalış kardiyo yap ve temel hareketlere odaklan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı