Güç girişi gizli olan ekran kartı önerisi

m1kadoks

Decapat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar selam olabildiğince kablo karmaşasından uzak bir sistem toplamaya çalışıyorum. Fakat Türkiye'de 9070XT Nitro+ dışı bir model bulamadım. Farklı model tavsiyesi verirseniz sevinirim.

9070 XT Nitro+ en iyisi o konuda. Kendim de aylardır kullanıyorum sırf görselliği için bile alınabilecek bir kart ki performansını vs. söylemiyorum bile.

Performansı konusunda sıkıntı yok fakat hem NVIDIA hem de beyaz olması benim için öncelik.

NVIDIA neden? Eğer Cuda çekirdeğini kullanmayacaksanız gereksiz israf olur.

Nitro+'ın rengi de hoş zira full beyaz sistemlere bile rahatlıkla uyum sağlayabiliyor renginden ötürü.

Onun harici istediğiniz güç girişine sahip NVIDIA - beyaz bir kart imkansız ki kimse üretmedi bildiğim kadarıyla yurt dışı bile imkansız.

NVIDIA neden? Eğer CUDA çekirdeğini kullanmayacaksanız gereksiz israf olur.

Nitro+'ın rengi de hoş zira full beyaz sistemlere bile rahatlıkla uyum sağlayabiliyor renginden ötürü.

Onun harici istediğiniz güç girişine sahip NVIDIA - beyaz bir kart imkansız ki kimse üretmedi bildiğim kadarıyla yurt dışı bile imkansız.

Yurt dışında Gigabyte modelleri var. Stealth serisi olarak.

Ben de 9070 XT Nitro+ kullanıyorum. Gizli veya küçük boyutlu güç girişlerinin daha çabuk yanma gibi bir riski var. Bunu göz önünde bulundurarak tercih yapmanızı tavsiye ederim. Yurtdışında bazı Nitro+ kullanıcıları bu yanma olaylarından şikayetçi son zamanlarda. Nvidia kartları büyük konektörlerle bile yandılar, konektörleri küçültmek ne kadar akıllıca olur tasarımcıların bir düşünmesi lazım bence. :D Şimdilik ben de memnunum ama uzun vadede ne olur bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı