- Makaleler
- 42
Kullandım.
Bu durumda PSU bozuk olabilir, kabloların birisi oturmamış ya da yanlış/eksik takılmış olabilir. İhtimaller bunlar.
Kullandım.
Anladım yani herşeyi taktığıma gayet eminimBu durumda PSU bozuk olabilir, kabloların birisi oturmamış ya da yanlış/eksik takılmış olabilir. İhtimaller bunlar.
Hocam bende 400w psu vardı onu taktım çalıştı sorun psudaymışBu durumda PSU bozuk olabilir, kabloların birisi oturmamış ya da yanlış/eksik takılmış olabilir. İhtimaller bunlar.
Anladım yani herşeyi taktığıma gayet eminim.
Hocam bende 400w psu vardı onu taktım çalıştı sorun psudaymış.
Tamam hocam çünkü herşeyi taktım ama eski psumda çalıştı yenisinde çalışmadı iade edip yeni alcam bakalım inşallah sorun yapmaz aynı model alcamGüç kaynağının düğmesi açık mı kontrol et. Ekran kartını söküp tekrar çeşitli videolara da bakıp tüm kabloları kontrol et. Bunları neden söylüyorum ilk mesajında hiçbir şeyi takmadan "çalışmıyor, PSU bozuk mu" diye önyargı yaptın. Bozuk olabilir ihtimaller dahilinde ama sen de acemisin.
İyi öyleyse yenisiyle değiştirsinler.
Hocamm high power alcam yine aynı model 700w iyi psuda bana sorunlu geldiYeni alacağın güç kaynağını da iyi seç everest powerboost falan alma. Para iadesi yapılırsa konu aç biz önerelim.
Hocam Gamepower, Power Boost vb. marka PSU almayın yeni güç kaynağı olarak. İsterseniz konu açabilirsiniz yardımcı oluruz alacağınız zaman.
Bütçem maks buna yetti hocamHigh Power OK markadır, alabilirsiniz ama Corsair, Thermaltake vb. markalara yönelmenizi öneririm.
Tabii ki alabilirsiniz hocam sorun yoktur. Sadece "Gamepower" gibi markaları almayın yeter.Bütçem maks buna yetti hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.