Güç kaynağı Coil Whine'ı tetikler mi?

faikkivrak0

Femtopat
Ekran kartım serviste incelendi ancak sorun tespit edememişler. Güç kaynağımın bu durumu tetikliyor olabileceğini söylediler. Doğru mudur?
Güç kaynağım: Corsair VS650 80+

Ekran kartım serviste incelendi ancak sorun tespit edememişler. Güç kaynağımın bu durumu tetikliyor olabileceğini söylediler. Doğru mudur?

Hayır hocam genellikle bobin sesi ekran kartında vardır fakat servisler uğraşmak istemedikleriden dolayı size "bir şey yok" demişlerdir.

Ses PSU'dan mı geliyor ekran kartından mı geliyor emin olun servisler Coil Whine'ı sorun olarak görmüyorlar karttan geliyorsa iade edebilirsiniz.

Aynı sorunu Gtx 1660 super kartda bende yaşadım hatta dün konu açtım garantiye gitse değişim olur mu diye.Gördugum kadarıyla garanti pek ilgilenmiyor bu işlerle fakat kulaklığı çıkarttığım zaman o cızırtı sesinden dolayı oynadığım oyundan soğuyorum.garantiye Gonderip gondermemekte kararsiz kaldim.Soruna gelecek olursak;sorunu 4 aydır yaşıyorum ve araştırmalarıma göre ekran kartı fabrika çıkışlı olarak bobinleri sorunlu oluyor.Yani sorun ekran kartında.Yetkili servis sesli bir ortamda test ettiyse anlamamış olabilir keşke video ile gönderseydin.

@Silinen üye @fushigurotoji 10 gündür aynı sistemi aynı PSU ile kullanıyorum tek değişen ekran kartı yerine i5 10600'ün dahili grafik belleğini kullanmam oldu. Ancak bu ses gelmiyordu. Servis PSU yüzünden ekran kartı ses çıkarıyor olabilir dedi.
@ewig tam 4 farklı video gönderdim ve incelenmesini ısrarla belirttim ama nafile...

@Silinen üye @fushigurotoji 10 gündür aynı sistemi aynı PSU ile kullanıyorum tek değişen ekran kartı yerine i5 10600'ün dahili grafik belleğini kullanmam oldu. Ancak bu ses gelmiyordu. Servis PSU yüzünden ekran kartı ses çıkarıyor olabilir dedi.
@ewig tam 4 farklı video gönderdim ve incelenmesini ısrarla belirttim ama nafile...
Garanti ile uğraşacak sabır ve zamanım olmadığı için sorunlu kartım GTX 1660S i 1 yıl daha kullanıp i5 9400f 16gb ram sistemime rtx bir ekran karti almayı düşünüyorum.Şu canımı çok yakıyor 1660S e verdiğim 2800Tl nin çöp olması:( maluk ülkenin ekonomik durumu. Dostum bendeki kart cızırtı yaptığı anda donmalar başlıyor ve 100 fps almam gerekirken bf5de 48 alıyorum ultrada.7 kez driver sildim kurdum 2 kez format attım banamısın demedi.Teknoloji şans işi derler bizimde para gitti işte:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı