HayaletAdam
Hectopat
Daha fazla
Alacağın PSU'nun linkini atar mısın?
0sosyal medya falan varsa yardımcı olurum kurulumu yaparkenAçmadım hocam. 1 gün sonra yapacağım montajı.
Alacağın PSU'nun linkini atar mısın?
Hocam linki attım.Alacağın PSU'nun linkini atar mısın?
![]()
MSI Mag A650bn 650w 80 Plus Bronze Güç Kaynağı - Fiyatı, Yorumları
MSI Mag A650bn 650w 80 Plus Bronze Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam linki attım.
MSI MAG 650W 1000 TL.
Hocam linki attım.
![]()
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Hocam ssd?Değiştirmen gereken 3 tane yer var. 1. olan RAM'ların hemen sağ tarafındaki 24 pinlik güç girişi. 2. anakartın sol üstündeki 4+4 pinlik girişler. 3. ekran kartındaki 6 pinlik giriş. Bunların haricinde bir de fan girişleri var. 4 parça yeri değiştireceksin kısaca.
Evet onu unuttum bide o vardıHocam ssd?
Hocam msi mag 650w’da bunlar bulunmuyor mu?Evet onu unuttum bide o vardı
Ayrıca arkadaşın önerdiği PSU'yu kendimde kullanıyorum. Senin almak istediğin Bronze sertifikalı. Bu ise Gold sertifikalı. Bunun yanında yüksek güç koruması, yüksek gerilim koruması, kısa devre koruması, düşük gerilim koruması, yüksek sıcaklık koruması, yüksek akım koruması gibi özelliklerede sahip. Sen bilirsin ama bana sorarsan en mantıklısı High Power.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.