Güç Kaynağı Montajı High Power Element Bronze II 600W

OğuzhanP

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Selamlar, High Power Element Bronze II 600w güç kaynağının montajını yapıp birde sizler için videoya aldım.
Umarım işine yarayan birileri olur. İyi forumlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim eyvallah ben de bugun PSU alacağım. Güzel yardımcı oldun da bir sorum var. İşlemciye güç veren 4 PIN güç girişli kabloyu yanlış takma imkanım yok değil mi? Yani başka bir 4 PIN güç giriş kablosunu takarsam sıkıntı yaratır mı yoksa PSU'da bu kabloların ne kablosu olduğu belirtiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim eyvallah ben de bugun PSU alacağım. Güzel yardımcı oldun da bir sorum var. İşlemciye güç veren 4 PIN güç girişli kabloyu yanlış takma imkanım yok değil mi? Yani başka bir 4 PIN güç giriş kablosunu takarsam sıkıntı yaratır mı yoksa PSU'da bu kabloların ne kablosu olduğu belirtiliyor mu?
Üstünde yazıyor zaten 4+4 PIN'lik başka bir giriş de yok. Yani yanlış takıcağınız bir durum yok. Mandal tarafı doğru gelsin yeter, zaten onu da görürsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 200 TL civarı ve 600w 80+ Bronze sertifikasına sahip. Memnun musunuz? Çünki fiyatına göre 80+ Bronze sertifikası fazla geldi bana. Sessiz midir? Alınır mı? Ben de düşünüyorumda.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı