iamakyazılı
Decapat
FSP mi, Corsair mi, Cooler master mı, Aerocool mu yoksa High Power marka mı önerirsiniz ?
Mesela 700W psu lazım sana hangi marka alırsın bu belirttiklerimden? Bu anlamda sordum soruyu kafamda modeller belli zatenBütçeni ve aradığın teknik özellikleri belirtirsen daha kolay yardımcı olabiliriz
En kaliteli High Power diyosun yani bu markalar arasındanŞu son 1 haftada bakmadığım güç kaynağı kalmadı. Gördüğüm kadarıyla sıralama şu şekilde gidiyor;
High Power > FSP > Aerocool => Cooler Master > Corsair,
Not: Aerocool ile Cooler Master neredeyse aynı düzeyde.
Fsp markasını tercih ederdim sanırımMesela 700W psu lazım sana hangi marka alırsın bu belirttiklerimden? Bu anlamda sordum soruyu kafamda modeller belli zaten
En kaliteli High Power diyosun yani bu markalar arasından
Yani evet High power ve FSP'yi gözüm kapalı alırım.Mesela 700W psu lazım sana hangi marka alırsın bu belirttiklerimden? Bu anlamda sordum soruyu kafamda modeller belli zaten
En kaliteli High Power diyosun yani bu markalar arasından
yalnzı fsp aralarıdna lider konumda sıralma fsp büyüktür high power çünkü en iyi kapasitörler fspye ait.Şu son 1 haftada bakmadığım güç kaynağı kalmadı. Gördüğüm kadarıyla sıralama şu şekilde gidiyor;
PSU konusunda markanın yanında asıl önemli olan modeldir. Corsair neye göre en alt sırada kalmış sizin sıralamada anlamadım ama Corsair VS serisi ile HX serisi arasında çok fark var. Markaların birkaç segmentte ürünleri var ve PSU modellerine bakmak daha doğru olur.Şu son 1 haftada bakmadığım güç kaynağı kalmadı. Gördüğüm kadarıyla sıralama şu şekilde gidiyor;
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.