Güç kaynağı önerisi

Sipitipo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS DUAL RX6600
Ryzen 5 5500
16 GB DDR4 XPG RAM
ASUS B550-A PRİME
550 WATT FSP PSU
VENTO VG11 KASA
KİNGSTON 1 TB M2 SSD
Merhaba aslında her şey düzgün çalışıyordu ama her şey benim kötü merakım yüzünden oldu 220'den 115 volt ayarı varı vardı güç kaynağının arkasında(zaten güç kaynağıda çok kötü adını hiç daha duymamıştım bile "glacial Power")yaptıktan sonra çalıştırdım patladı tekrar 220'e çekince düzeldi fakat kondansatörleri patladı sanırsam duman çıkmaya başladı, elektronikçiyim bu güç kaynağı tamir edilebilir mi yoksa yeni mi güç kaynağı alınmalı?
Alınacaksa kaç watt olmalı?
Sistem;
i3-2100
GT210.
ASUS P8H61-M LX.
8 GB DDR3 RAM.
Sistemin çalıştığından eminim.

Güç kaynağı tamir edilebilir fakat sağlam bir dikkat ve sağlam işçilik ister. Hurdaya atıp adı olan bir markadan 300W bir güç kaynağı tercih edebilirsiniz ikinci el bu özellikler için. Ayrıca sistemin zarar görmediğini söylüyorsunuz ben yine de pek emin olmanızı istemem.

Güç kaynağı tamir edilebilir fakat sağlam bir dikkat ve sağlam işçilik ister. Hurdaya atıp adı olan bir markadan 300W bir güç kaynağı tercih edebilirsiniz ikinci el bu özellikler için. Ayrıca sistemin zarar görmediğini söylüyorsunuz ben yine de pek emin olmanızı istemem.

Hocam zaten benim kendi bilgisayarım değil evde ailemin kullandığı bir bilgisayardı maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı