Güç kaynağı önerisi

Bütçe
600-650
Gigabyte için bir şey demedim zaten, fakat Sharkoon forumda da önerilen bir marka olmasına rağmen yurt dışında bizdeki kadar tercih edilmiyor belli ki. PSU'nun önemi göz ardı ediliyor çünkü 400 lira ödemek yerine 1000 lira ödemek FPS artışı getirmiyor. Bilgisiz kullanıcı için her şey FPS olmuş, kalanı umurunda değil o yüzden öneriyor ama bilinçsizce. 5000 TL ödenen bir ekran kartının, 2000 TL ödenen bir işlemcinin gayet olağan bir elektrik dalgalanmasında mefta olmaması için işi sıkı tutmakta, bütçeyi o bahsettiğimiz 900 TL seviyelerine çıkarmakta yarar var.
Bu psular indirimde ikiside 10 yıl garanti sunuyor sizce hangisi?
 
Bu psular indirimde ikiside 10 yıl garanti sunuyor sizce hangisi?

RM750x kesinlikle. Asus da kalitelidir, zaten Seasonic'e yaptırıyor diye biliyorum ROG serisi PSU'larını ama RM750x kadar olumlu geri bildirim almış bir model değil. RM750x bu fiyat skalasında alabileceğiniz en iyi iki PSU'dan birisi bence, Jonnyguru, Kitguru puanları 9 üzerinde. 100W daha güçlü olması da artısı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı