Güç kaynağı önerisi

O Coil Whine, PSU odaklıdır. Sesli çalıştığı da bazı yerlerde yorum olarak sunulmuş zaten.

Aldığınız yer ile iletişime geçin ve o kasa ile sunulan güç kaynağını talep edin. Düzeltme de yapmak isterim; sisteminize zarar verip vermediğini bilemiyorum ama soru işaretli bir güç kaynağı olduğu için sorun ve sorunlar çıkarması doğal. O 420W'lık güç kaynağını da takmayın.

Ilgilenmediler 1senedir bu sorun ile ugrastim.
O Coil Whine, PSU odaklıdır. Sesli çalıştığı da bazı yerlerde yorum olarak sunulmuş zaten.

Aldığınız yer ile iletişime geçin ve o kasa ile sunulan güç kaynağını talep edin. Düzeltme de yapmak isterim; sisteminize zarar verip vermediğini bilemiyorum ama soru işaretli bir güç kaynağı olduğu için sorun ve sorunlar çıkarması doğal. O 420W'lık güç kaynağını da takmayın.

Verdikleri 2 güç kaynağı sorun yaratti.

Ilgilenmediler 1senedir bu sorun ile ugrastim.

Verdikleri 2 güç kaynağı sorun yaratti.

Hakkınızı arayın diyeceğim. THH var sonuçta ama Covid-19 devam ederken süreci nasıl devam ettirirsiniz bilemiyorum.

Yine de olası bir durumda güç kaynağı alacaksanız forumda konu açarak öneri talebinde bulunabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı