Güç kaynağı önerisi

Sesin güç kaynağından geldiğine eminseniz, garanti kapsamında servise gönderin derim. Hazır sistem alınmışsa komple kasayı talep edebilirler tabii. Bir bilgi alın.

Ama kolay kolay böyle bir sorun yaşatacak ürün değildir. Şaşırdım.

Aynı sorundan yollamıştım garantiye yeni gelende aynisini yaptı eskiden de geliyordu kasanın yerini degistirdim ses gitti bir daha degistirdim ses gelmeye başladı anlamadım bisey.

Aynı sorundan yollamıştım garantiye yeni gelende aynisini yaptı eskiden de geliyordu kasanın yerini degistirdim ses gitti bir daha degistirdim ses gelmeye başladı anlamadım bisey.

Tuhaf ama kullanıcı sizsiniz tabi, beyanınız öndedir. O 420W'lık güç kaynağını takmayın derim.

O zaman sistemde belirtilen 550W Corsair PSU hiç kullanılmadı? Rampage yer alıyordu?

Eğer böyle ise marka kötülemeye meraklı değilim ancak Rampage'e sistem emanet edilmez. Direk ilişiğini kesin.

420'lik bence daha iyi zaten Rampage'yi takmaya devam edersem sistem patlayacak garantiden gelen 2 Rampage'de sorun yaratii.

420'lik bence daha iyi zaten Rampage'yi takmaya devam edersem sistem patlayacak garantiden gelen 2 Rampage'de sorun yaratii.

Az önce ekran kartınız için önerilen güç kaynağı oranını belirttim. Elinizdeki güç kaynağını bilmiyorum ancak riske girmeye gerek yok. Bu güç kaynağı sistemin başka parçalarına da zarar vermiş olabilir.

Az önce ekran kartınız için önerilen güç kaynağı oranını belirttim. Elinizdeki güç kaynağını bilmiyorum ancak riske girmeye gerek yok. Bu güç kaynağı sistemin başka parçalarına da zarar vermiş olabilir.

Sizce ne yapayım bir ara kullanmıştım 420'lik planı 1 2 hafta falan bir sıkıntı yoktu sadece Coil Whine sesi geliyordu anakartimdandi oda.

Sizce ne yapayım bir ara kullanmıştım 420'lik planı 1 2 hafta falan bir sıkıntı yoktu sadece Coil Whine sesi geliyordu anakartimdandi oda.

O Coil Whine, PSU odaklıdır. Sesli çalıştığı da bazı yerlerde yorum olarak sunulmuş zaten.

Aldığınız yer ile iletişime geçin ve o kasa ile sunulan güç kaynağını talep edin. Düzeltme de yapmak isterim; sisteminize zarar verip vermediğini bilemiyorum ama soru işaretli bir güç kaynağı olduğu için sorun ve sorunlar çıkarması doğal. O 420W'lık güç kaynağını da takmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı