Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Corsair Builder Series VS550 550W PSU CP-9020171-EU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Elinizdeki PSU ne belirtmemişsiniz. Ayrıca OC yapınca aşırı güç farkı olmuyor, o yüzden sırf OC yapacağım diye PSU değiştirmeye gerek yok. Asıl öncelik RAM olmalı.
Şu an kullandığınız ne ise aynı RAM'den alıp çift kanal yapın, performansa etkisi var.
Tx powermax 300W PSU 1 yıl öncesine kadar almıştım eski PC için bu sistemide yeni kurdum yani sisteme okadar para verip riske atmak istemiyorumda PSU'nun sertifikası olmadığı için bilemiyorum.
Bence OC yapmayın, elinizdeki RAM'in aynısından bir tane daha alın. Ekran kartı takmadığınız sürece sistem o şekildeyken yeni PSU takmanıza şimdilik gerek yok.