Güç kaynağı yük altında kapanıyor

mig

Centipat
Katılım
19 Kasım 2020
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
15 Mayıs tarihinde PC'de normal bir şekilde oyun oynarken birden kendiliğinden hata kodu falan vermeden kapandı ve anında geri açıldı. Ben de bunun üzerine benchmark yaptım ekran kartı ve işlemciye. Ekran kartı ve işlemciye ayrı ayrı benchmark yapınca bir sorun olmuyor ancak ikisini aynı anda Benchmark'a sokunca ikisi de güç çekiyor, o zaman gene aynı şekilde kapanıyor ve yeniden başlıyor. Tabii arkada internet tarayıcısı falan açıkken deniyorum bu benchmarkları. Arkada uygulamalar açık olmayınca gene bir sorun çıkartmıyor.

Ben sebebinin güç kaynağı olduğunu düşündüm ve teknik servise yolladım ancak bir sorun yok diye bana geri yolladılar. Evde tekrar denedim ve gene aynı sorun devam ediyor. Gerçekten dedikleri gibi başka bir parçadan kaynaklanıyor olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PSU yetmiyor.
Yeterli güç gitmiyor yani.
İade edebiliyorsanız edin.
Şuana kadar bir problem çıkarmamıştı 3 yïldır kullanmaktayım ancak ne oldu da bu duruma geldi bilmiyorum. Teknik servise tekrar göndereceğim ve değişim talep edeceğim. Ancak daha gene 750W göndereceklerdir değiştirseler bile 750W yetmez mi diyorsunuz?
 
Şu ana kadar bir problem çıkarmamıştı 3 yïldır kullanmaktayım ancak ne oldu da bu duruma geldi bilmiyorum. Teknik servise tekrar göndereceğim ve değişim talep edeceğim. Ancak daha gene 750W göndereceklerdir değiştirseler bile 750W yetmez mi diyorsunuz?

Yok yeter değiştirirlerse 750W yeter.
Sadece şu an kullandığınız PSU'dan galiba tam olarak güç gitmiyor o yüzden kapanıyor.
Yeni gelirse ve bir sıkıntı çıkmazsa rahat yeter diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı