Güç Kaynağında Modülerlik Neden Önemli?

Mertcan Şener

Hectopat
Merhaba arkadaşlar güç kaynağı almayı düsünüyorum ama bir türlü karar veremedim. Xpredator kasa da kabla saklama özelliği oldugu halde Modüler bir güc kaynağımı almalıyım yoksa modüler olmayan mı anlayamadım.

Bu 3 Güç Kaynağı Arasında Kaldım.
1 - XILENCE XP750 MODÜLER
2 - CORSAIR CX750
3 - HighPower 750W

Önerileriniz İçin Teşekkür Ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Modüler her zaman iyidir ben sistem alacağım zaman modüler alacağım.

Modüler olmayan güç kaynaklarında kullanmadığın kabloyu kıvırıp bir yere sokuyorsun, bu hem görüntüyü bozuyor hem de kasa içinde kablo karmaşası yaparak hava akımını engelliyor. Bu güç kaynaklarında böyle bir şey yok ihtiyacın olmadığını çıkar ihtiyacın olunca tak.

Modüler güç kaynaklarının en büyük avantajı kablo kargaşasını en aza indirgemesi ve hava sirkülasyonunu bozmaması.
Ayriyetten ileride çıkacak olacak teknolojiler için de daha iyi bir yatırım olur.

Ama kasada kablo saklama özelliği var. Modüler olsa da olmasa da aynı olmaz mı? Bir de 220 TL'ye kadar psu önerileriniz neler acaba? Liste dışınnda daha iyi öneriniz var mı? OCZ Zt 750 alacaktım kötü dediler.

Bunu tavsiye ederim. Bence başarılı.

VATAN COMPUTER - OCZ - ZT SER

Ben de bu akşam inceledim onu. Tam sipariş edecektim. Araştırdım dediler sorun çıkıyormuş. Onda fan RPM'i artıyormuş kendi kendine. Çok gürültülü çalışıyormuş bir süre sonra. Kullanan var mı acaba ? Yorumunu alabilsek karar verebilirdim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı