Güç kaynağından gelen "pat" sesi

Makaleler
1
Az önce masaüstünde herhangi bir oyun falan çalışmıyorken güç kaynağından pat diye bir ses geldi ve bilgisayar kapandı. Yanık kokuyordu. Daha sonra çalıştırınca bilgisayar çalıştı. Ondan sonra içini açtım tam bir toz yuvasıydı temizledim. Şimdi ne yapmam gerek?

PSU arızalandı ama bilgisayar hala nasıl çalışıyor anlamadım. Oyun kesinlikle oynamayacağım ama bilgisayarı masaüstünde kullanmamın bir sıkıntısı olur mu? Sunum yapmam gerekiyordu çok kötü oldu.

Sıkıntı olabilir. Markası nedir?

Bunda kesin bir şey söyleyemem. İnternette PSU sunda birkaç tane kapasitör patlak olduğu halde uzun süre kullanan adamlar görmüştüm. Ama sizin arızalı halde kullanmanız ileride daha farklı sorunlara yol açabilir.

Patlak kapasitör normal değildir. Artık bir çok şeye karşı korumasız ayrıca yetersiz kalmıştır eğer olay buysa.

Cevaplarınız için müteşekkirim arkadaşlar sağ olun yeni PSU sipariş ettim diğer parçaları riske atmamak adına o gelene kadar kullanmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…