Güç kaynağından gelen "pat" sesi

PSU arızalandı ama bilgisayar hala nasıl çalışıyor anlamadım. Oyun kesinlikle oynamayacağım ama bilgisayarı masaüstünde kullanmamın bir sıkıntısı olur mu? Sunum yapmam gerekiyordu çok kötü oldu.

Sıkıntı olabilir. Markası nedir?

PSU arızalandı ama bilgisayar hala nasıl çalışıyor anlamadım. Oyun kesinlikle oynamayacağım ama bilgisayarı masaüstünde kullanmamın bir sıkıntısı olur mu? Sunum yapmam gerekiyordu çok kötü oldu.
Bunda kesin bir şey söyleyemem. İnternette PSU sunda birkaç tane kapasitör patlak olduğu halde uzun süre kullanan adamlar görmüştüm. Ama sizin arızalı halde kullanmanız ileride daha farklı sorunlara yol açabilir.

Bunda kesin bir şey söyleyemem. İnternette PSU sunda birkaç tane kapasitör patlak olduğu halde uzun süre kullanan adamlar görmüştüm. Ama sizin arızalı halde kullanmanız ileride daha farklı sorunlara yol açabilir.
Patlak kapasitör normal değildir. Artık bir çok şeye karşı korumasız ayrıca yetersiz kalmıştır eğer olay buysa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı