Specialagent58
Hectopat
Arkadaşlar kasanın içini açtım ama yine anlamıyorum yardımcı olur musunuz? İmzamda 600 Watt yazıyor ama bakmayın emin değilim hatırladığım o.
Bilmiyorum ki nerde yazıyor.Güç kaynağının gücünün yazdığı yer dışında her yer çekilmiş. Maşallah.
Orayı nasıl çekicem?Büyük ihtimal arkada kalan, gözükmeyen yerde etiketi var.
Güç kaynağını sökmeden göremezsin.Orayı nasıl çekeceğim?
Güç kaynağını sökmeden göremezsin.
1050 Ti alıp eskisinden 50 watt fazla almamışımdır herhalde. Eskisi 350 watt dı diye hatırlıyorum. 600 olduğuna güveniyim diyorum yeni sistemde anakart+ 10400f işlemci ve SSD aldım. Takma çıkarmaları tam çözmedim bulaşmıyım şimdi onu çıkartmak kolay diye kızabilirsiniz ama. Bi programı yok mu görebildiğimiz?Güç kaynağının 6 yüzü var ve siz 4 yüzünü çekmişsiniz. Böyle dediğime göre geriye 2 tane yer kaldı. Oralarda saklanmış olabilir.
Malesef yok.1050 Ti alıp eskisinden 50 watt fazla almamışımdır herhalde. Eskisi 350 watt dı diye hatırlıyorum. 600 olduğuna güveniyim diyorum yeni sistemde anakart+ 10400f işlemci ve SSD aldım. Takma çıkarmaları tam çözmedim bulaşmıyım şimdi onu çıkartmak kolay diye kızabilirsiniz ama. Bi programı yok mu görebildiğimiz?
Sistemime kaç watt yeterli olur bilginiz var mı? 600'se yeter midir?Malesef yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.