Önceki hafta PSU arayışım sonucu FSP markasının 700 Watt olan FSP FSP700-60AHBC ürününü uygun bulup aldım. Ancak ufak bir problem var. 2 ekran kartında düzgün çalışıyor ancak ne zaman 3. ekran kartını takınca yükün altında restart atıyor. Ne yapmam gerek? Güç limitini %25 düşürdüm ki daha az güç gerektirsin diye ancak nafile. Ekran kartlarının güç değerleri GPU-Z üzerinden yükte 103 Watt ile 120 Watt arası değişiyor. 3 tane mevcut ben 170 Watt ile hesaplarsam 510 Watt yapıyor. İşlemcim G3930. TDP değeri 51 Watt. Olur 560 Watt buna ekstra olarak bir tek SSD mevcut bununla anakarta beraber 50 Watt desek 610 Watt oldu. Bu PSU 700 Watt diye satılıyor birde FSP markasının kaliteli olduğunu bildiğim için bunu tercih ettim ancak bilgisayar yüke girince restart atıyor. 85 Plus yazıyor bir de üstünde. 2 ekran kartında problem yok hatta güç düşürmeden bile 160 Watt ile çalıştırdı ikisini ancak 3.'yü bağlayıp güç düşürünce 110 Watt bile olsa restart atıyor. Kutusunun üzerinde Total Power: 700 Watt, Peak Power: 750 Watt yazıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: