Güç Modunda Uyku Modundan Çıkınca Ekran Kayması

frk61ylmz

Megapat
Daha fazla  
PC güç moduna geçip ekran karardıktan sonra tekrardan PC'yi uyandırınca ekran kayması oluyor ve PC'yi tekrardan acıp kapatmayınca düzelmiyor ve bu ekran kayması oldugunda PC'ye restart atarsam o zamanda kablosuz aygıtı çalışmıyor, 2 farklı kablosuz alıcı kullanmama rağmen ikisinde de aynı sorunla karşılaştım.
  • Anakart: MSI B350 Tomahawk
  • Ekran kartı: MSI GTX 1080 Gamıng X
  • İşlemci : Ryzen 2600
  • Momitör : AOC 2460 74Hz
  • PSU ve Kasa: Masterbox lite 5 600W
Bu sorun nerden kaynaklanıyor acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. Monitöre DP üzerinden görüntü aktarıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet güncel daha 2 hafta olmadı güncelleyeli ama bu sorun çok zamandır var. Sorun ne olabilir? Daha 5 aylık bilgisayar.

Geçen gün "Güç Seçenekleri"ni değiştirince bende de aynısı oldu. Çok dert edilecek bir şey değil bence. Yine "Güç Seçenekleri"nden "Uyku Modu"nu kapatınca sıkıntı olmuyor.

Neden ekran kayıyor ya da neden yeniden başlatınca Wi-Fi modulunu gormuyor? Ekran kartından diyeceğim, Wi-Fi'le ne alakası var diyeceğim. Wi-Fi modulunden diyeceğim ama bu 2 Wi-Fi modulu markaları da farklı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı