Yusuf Denizs
Hectopat
Arkadaşlar yüksek performansta oyun oynayınca 90 dereceye geliyor işlemci CS:GO oynuyorum genelde ısınma çözümünü hallederek ve fazla FPS kaybı yaşamadan bu ayarlar nasıl olmalı?
Sistem özelliklerini yazmadığın için faraza konuşacağız, o yüzden donanım özelliklerinizi yazmanızda fayda var.
Oyun oynarken laptopu prize tak yüksek performans koy. Oyun oynamıyorsansa dengeli koy prizden çıkar. Bir de termal macunu yenile laptopu da temizle 90 derece çok.
i5 3210 2.50 GHz işlemcim.
O değerler o işlemci için fazla. Güç ayarları ile bir soğutma sağlayamazsın. Güç değerin yine yüksekte kalsın.
Coolmasterin 20 liralık termal macunlarindan alıp uygulamanı öneririm.
Ben 2 gün önce 99 dereceye çıkarken, şu an 67 derece gördüm maksimum. Yakın zamanda termal macun değiştirmedi isen aşırı fark ettirir. Ve fandaki tozları temizlersin. Overclock bile yapsan o kadar ısınmaz o işlemci, iyi macun sürdükten sonra.
Yaz aylarına geliyoruz, doğal olarak laptop işlemcileri de normalden daha çok ısınmaya başladı. 90 dereceyi laptop işlemcisinde görmen normal yani.i5 3210 2.50 GHz işlemcim.
Sizde orijinal varsayılan yüksek performans işlemci ayarı nedir acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.